logo

Eiendomsmeglerne AS

Eiendomsmeglerne AS drives av erfarne eiendomsmeglere som ønsker å sette eiendomsmegleren først; foran både kjede og kontor.

I Eiendomsmeglerne vil all markedsføring komme fra deg, med din egen logo. I tillegg får du ditt eget markedsbudsjett og støtte til å ta en tydelig posisjon i ditt lokale område. Alt for å øke kjennskapen til ditt merkenavn lokalt.

Erfarne eiendomsmeglere vet hva som skal til for å skape resultater, og i Eiendomsmeglerne får du tilliten til å løse oppgavene når det passer deg og dine kunder. Om du jobber på farten, fra hytta eller ved din regions kontorfellesskap er opp til deg. Du har tilgang til full støtte fra administrasjon og kollegaer når du måtte trenge det, i tillegg til jevnlige digitale og fysiske samlinger.

I Eiendomsmeglerne er vi stolte av de økonomiske vilkårene vi kan tilby våre meglere; 60 % + feriepenger. Vi jobber for at du som eiendomsmegler skal sitte igjen med mest mulig etter jobben er gjort. Vi vet hvor mye hardt arbeid som ligger bak hvert boligsalg, og vi er opptatt av at du skal få lønn for innsatsen.

Ledige stillinger