Accountor vokser og ser etter en leder for vårt dyktige team på Lillehammer

Ønsker du å jobbe for en nyskapende arbeidsgiver, i en bedrift i vekts, som er opptatt av digitalisering og utviklingsmuligheter?
Da bør du melde din interesse i dag!

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

I denne stillingen vil du ha et omfattende ansvarsområde innen økonomi og regnskap. Dine oppgaver inkluderer oppdragsansvar, håndtering av regnskap fra A til Å, årsoppgjør, og rapportering. Du vil være involvert i økonomisk rådgivning, ha teamledelsesansvar, og være ansvarlig for både egen og teamets portefølje.

Videre vil du ha overordnet ansvar for kvaliteten i leveransen fra teamet, delta i strategiske vurderinger, og ha budsjett- og resultatansvar.Andre nøkkelansvarsområder inkluderer avviksanalyse, nøkkeltallsrapportering, og rapportering i samsvar med lovkrav.

Du vil også være involvert i kvalitetssikring, kontroll av andres arbeid, og kontinuerlig dialog med kunder. Operativt kundearbeid og ansvar for ressursplanlegging er også en del av rollen.

 • Arbeidsgiver: Accountor Lillehammer
 • Stillingstittel: Leder / Statsautorisert regnskapsfører
 • Frist: 18.01.2024
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Interessante og utfordrende oppgaver

  I Accountor får du en variert hverdag med spennende utfordringer og oppgaver.

 • Varig personlig utvikling

  Vi er opptatt av at våre ansatte skal ha faglig og personlig utvikling igjennom hele ansettelsesperioden

 • Fleksibilitet og frihet under ansvar

  I et moderne selskap kan man forvente fleksibilitet og frihet under ansvar, i tillegg til dyktige kollegaer som hjelper hverandre

Om arbeidsgiveren

Accountor er Nord-Europas største selskap innen regnskap- og rådgivingstjenester. Hvorfor er størrelse viktig? Jo - fordi vi gjerne vil være nær kundene våre og investere i deres fremtid. Gjennom lokal forankring og lokale kunder, har vi blitt store. I Norge er vi representert på nærmere 70 kontorer og lokasjoner. Vi ønsker hele tiden å tenke nytt om økonomitjenester. Derfor investerer vi i nye digitale tjenester, og utvikler medarbeiderne våre til å bli de beste ekspertene innen økonomistyring.