Har du lyst på en spennende reise i et fantastisk arbeidsmiljø?

Accountor er Nord-Europas største selskap innen økonomi- og rådgivingstjenester, vi ser etter deg som vil være en del av vårt team som lønnsmedarbeider!

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Har du et godt hode for lønn og HR?

Accountor er Nord-Europas største selskap innen økonomi- og rådgivingstjenester. I Norge har vi rundt 70 kontorsteder. Størrelse har betydning, for vi skal være nær kundene våre og investere i deres fremtid. Det er viktig for oss at du trives på jobben. Våre løsninger lar kundene bruke minst mulig tid på regnskap, lønn og mest mulig tid på sin virksomhet. Vi gir kundene våre innsikt i tallene og utviklingen i sin bedrift. Ser du etter en stilling der du kan utvikle deg? Vi i Accountor fokuserer på fremtiden. Utvikling, nysgjerrighet og vekst er en naturlig del av hverdagen vår – vi har ambisjonen om å være et skritt foran. Vi tar imot nye ideer med glede og høy fleksibilitet; Vi er et a + sted å jobbe! Ønsker du å jobbe i team med hyggelige og høyt kompetente kolleger som ser løsninger og digger endringer.

Vi søker nå en lønnsmedarbeider som kan være med å løfte lønnsteamet til et nytt nivå.

 • Arbeidsgiver: Accountor Lillehammer
 • Stillingstittel: Lønnsmedarbeider
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Et A + sted å jobbe!

  Hos oss blir du del av et positivt og engasjerende team der du vil få utfordrende og varierte oppgaver

 • Flotte kontorlokaler

  Du vil ha ditt hovedsete i sentrale flotte lokaler på Helsfyr med tilgang til gode møteroms fasiliteter, kantine og treningsrom

 • Gode betingelser

  Vi tilbyr gode arbeidsverktøy og konkurransedyktige betingelser med fastlønn

Om arbeidsgiveren

Accountor er Nord-Europas største selskap innen regnskap- og rådgivingstjenester. Hvorfor er størrelse viktig? Jo - fordi vi gjerne vil være nær kundene våre og investere i deres fremtid. Gjennom lokal forankring og lokale kunder, har vi blitt store. I Norge er vi representert på nærmere 70 kontorer og lokasjoner. Vi ønsker hele tiden å tenke nytt om økonomitjenester. Derfor investerer vi i nye digitale tjenester, og utvikler medarbeiderne våre til å bli de beste ekspertene innen økonomistyring.