Stillingsbeskrivelse

Arjo sine viktigste kunder er offentlige og private institusjoner innen akutt- og langtidspleie. Tilbudet omfatter produkter og løsninger for pasienthåndtering, hygiene, desinfeksjon, medisinske senger, madrasser, forebygging av blodpropp og behandling av ødem og venøse leggsår. Implementering og opplæring i forbindelse med produktsalg er en viktig del av salgsjobben i Arjo.
De selger produkter og løsninger i over 100 land, fordelt på tre geografiske områder: Nord-Amerika, Vest-Europa og Resten av verden. De er nærmere 6000 medarbeidere globalt og har sitt hovedkontor i Malmö i Sverige.

På grunn av stor etterspørsel av Arjo sine produkter i markedet er det nå behov for en ny Bid Manager i Norge. I denne rollen vil du jobbe strategisk mot markedet i forkant av anbudsprosesser, du vil være ansvarlig for leveranse på anbud og du vil jobbe med relasjonsbygging og gjerne coache selgerne for å kunne posisjonere seg i forkant av viktige prosesser.

  • Arbeidsgiver: Arjo Norge AS
  • Stillingstittel: Bid Manager
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo, Norge

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

Arjo er en global leverandør av medisintekniske produkter, tjenester og løsninger som forbedrer livskvaliteten for mennesker med nedsatt bevegelighet og aldersrelaterte helseutfordringer. De skaper verdi ved å forbedre de kliniske resultatene for pasienter og muliggjøre et bedre arbeidsmiljø for helsemedarbeiderne. Dermed bidrar vi til et bærekraftig helsesystem − alltid med mennesker i fokus