Er du vår nye Change Manager?

Har du en lidenskap for innovasjon og effektivitet i IT Service Management? Bane NOR søker nå en dyktig og fremtidsrettet Change Manager som kan være med på å forme fremtiden for Norges jernbaneinfrastruktur.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Som vår Change Manager, får du muligheten til å jobbe strategisk og operativt med prosesser som ikke bare påvirker organisasjonens suksess, men også har en direkte innvirkning på samfunnet. Vi trenger en person med et skarpt øye for detaljer, evne til å se det store bildet, og en sterk forståelse for ITIL og ITSM. Du vil være en viktig bidragsyter i et miljø der dine ideer og innsats er med på å sikre en trygg og effektiv jernbanedrift.

Bane NOR tilbyr ikke bare en utfordrende og givende stilling, men også et dynamisk arbeidsmiljø med stor vekt på personlig og faglig utvikling. Vi ser frem til å ønske deg velkommen i vårt team, hvor du vil bli en del av en organisasjon som setter pris på innovasjon, bærekraft og sikkerhet.

Er du klar for å sette ditt preg på fremtiden til norsk jernbane? Søk på stillingen som Change Manager hos Bane NOR i dag, og bli med på vår reise mot en smartere og grønnere fremtid!

 • Arbeidsgiver: Bane NOR
 • Stillingstittel: Change Manager
 • Frist: 20.02.2024
 • Ansettelsesform: Fast
 • Sted: Trondheim
 • Hos oss får du

 • Fleksible Arbeidsforhold

  Vi tilbyr fleksibilitet med mulighet for hjemmekontor, slik at du kan balansere arbeid og privatliv på en måte som passer deg.

 • Profesjonell og Personlig Utvikling

  Du får tilgang til omfattende utviklingsmuligheter, inkludert opplæringsprogrammer og workshops, for å styrke dine ferdigheter og fremme karrieren.

 • Inkluderende og Engasjerende Arbeidsmiljø

  Vi har et mangfoldig og inkluderende miljø med vekt på samarbeid og innovasjon. Våre sosiale og faglige arrangementer styrker teamånden og gir deg sjansen til å knytte nære bånd med kolleger.

Om arbeidsgiveren

Bane NOR har ansvaret for jernbaneinfrastrukturen i Norge. Vi realiserer samfunnets ønske om jernbanevekst og bidrar til et bærekraftig samfunn. Vi er et statsforetak med hovedkontor i Oslo og over 3000 ansatte i hele landet. I Bane NOR jobber vi for å forbedre og modernisere jernbanen, så flere kan reise effektivt og trygt med tog. Søk jobb hos oss og bli med på den viktige og historiske satsningen.