Stillingsbeskrivelse

Som markedssjef vil du ha det overordnede ansvaret for alt markedsarbeidet i Barnas Hus. Det innebærer ansvaret for strategi og merkevarebygging, planarbeid, kampanjer, kundeklubb og all digitale utvikling. Du vil sitte i førersetet på utarbeidelse og gjennomføring av våre markeds- og aktivitetsplaner sammen med ditt team. Vi har ambisjoner, det har også du i et marked hvor vi allerede er en sentral aktør.

Du vil som markedssjef lede markedsavdelingen, og i stillingen har du både budsjett- og personalansvar for ditt område. Du sitter i ledergruppen, og rapporterer til administrerende direktør i Barnas Hus.

  • Arbeidsgiver: Barnas Hus
  • Stillingstittel: Markedssjef / CMO
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Her er noe du kan forvente hos oss

Hils på VISI Consulting

Om oss

VISI Consulting bistår Barnas Hus

VISI Consulting er et spisset konsulentbyrå i Norge, med betydelig erfaring fra andre rekrutterings- og utviklingsmiljø. Vi er nettverksbaserte, og opptatt av transparente og effektive prosesser.

Victor Sivertsen som har ansvaret for denne rekrutteringen kan nås på victor@visic.no hvis du har spørsmål om stillingen utover det du finner i utlysningsteksten.

Victor Sivertsen

OWNER, PARTNER

Victor har bistått norske og internasjonale selskap i å identifisere og motivere ledere og fagspesialister til interessante posisjoner i norsk og nordisk næringsliv i de siste 20 år. Han har ledet konsulentselskap og fagavdelinger. Han har også arbeidet for norsk idrett og Olympiatoppen.

Hans faglige bakgrunn er Cand.polit i psykologi fra NTNU. I tillegg har han en to-årig spesialistutdannelse i arbeids- og organisasjonspsykologi fra IAP. Han er lisensiert på de fleste Veritasgodkjente verktøy til bruk i seleksjon. Sivertsen blir i dag benyttet som sensor på høyskolenivå i Norge innen ledelse og arbeidspsykologi, og har også vært med å vurdere alle seleksjonsverktøy i det norske markedet sammen med Ph.D Ole I. Iversen.

Victor blir beskrevet som direkte, profesjonell og behagelig. Han har en sterk målorientert og kommersiell legning. Gjennom sin personlighet og fagbakgrunn har han et sterkt fokus og interesse for mennesker.

Om arbeidsgiveren

Barnas Hus er en ledende kjede innen barneutstyr i Norge, med et bredt spekter av produkter som dekker behovene til småbarn og deres familier. Vi er faghandel som er dedikert til å tilby høykvalitetsprodukter og enestående kundeopplevelser gjennom våre butikker og nettbutikk.