Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Business Online har vært gjennom en endring de siste årene, og har bygget en kultur de er stolt av. Og det med god grunn. Selskapet er lite nok til å snu seg fort og robuste nok til å levere til store kunder. Nå er det opprettet en ny stilling som Operativ salgssjef, med anvar for både den strategiske satsingen for videre vekst i kombinasjon med å være så operativ som det er mulig.

Med seg i teamet er det meget kompetente personer både innen salg og markedsføring. Nå går Business Online inn i en fase hvor sterk, sunn vekst er i fokus. Deres kunder er meget fornøyde med løsningene, og nå trenger vi deg til å nå lenger ut.

Dette er en rolle som gir stor frihet og muligheter for utvikling. Du vil være en nøkkelperson i å videreutvikle selskapet og bidra til vekst og ekspansjon.

Business Online ser etter en person som deler samme verdier og som evner å gjøre det som skal til for å i 2025 doble kundemålene.

  • Arbeidsgiver: Business Online
  • Stillingstittel: Operativ salgssjef
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Stavanger
  • Søk via Zelekt

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

Business Online hjelper bedrifter med å effektivisere og strukturere arbeidsprosessene i bedriften. Med egenutviklet software har selskapet i 15 år hjulpet mange kunder til en enklere og mer effektiv arbeidshverdag og samhandling. Business Online AS skiftet nylig navn fra iQubeS, og står innfor en spennende satsing. Teamet i Norge teller 8 personer, holder til i fine lokaler på Forus og oppnådde en omsetning på 16, 3 mill i 2023.