Er du den nye Butikklederen for Telenorbutikken på Amanda?

Telenorbutikken på Amanda søker en resultatbevisst butikkleder som brenner for salg! I stillingen vil du opparbeide deg verdifull arbeidserfaring i en franchise-kjede med en sterk merkevare.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Vi søker en engasjert Butikkleder med hovedfokus på salg av Telenors produkter og tjenester. Som en nøkkelperson innen salg, forventes du å være et forbilde og lede både personal- og salgsoppfølging. Du vil samarbeide med Telenor for å drive salgstrening og opplæring.

I rollen som Butikkleder har du ansvar for den daglige driften av butikken, inkludert administrativt arbeid som turnusplanlegging, timelister, varelager, bestillinger og prising. Du skal også ha oversikt over budsjettene, resultater og mål, og jobbe målrettet for å oppnå suksess i tråd med organisasjonens strategi.

Din rolle inkluderer planlegging, gjennomføring og evaluering av aktiviteter og kampanjer for å øke butikkens synlighet og salg. Du skal også følge rutiner og retningslinjer for å sikre effektiv drift. En sentral del av stillingen er å ivareta kjedekonseptet og Telenors merkevare, sikre at butikken opprettholder standarder i samsvar med selskapets retningslinjer, og at kundene opplever en enhetlig og positiv Telenor-opplevelse uansett hvilken butikk de besøker.

Vi ser frem til å ønske en entusiastisk og resultatorientert Butikkleder velkommen til vårt team!

 • Arbeidsgiver: Telenorbutikken Haugesund
 • Stillingstittel: Butikkleder
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Gode betingelser

  Konkurransedyktig lønn med bonus – eller provisjonsordning, og full lønn i opplæringsperioden.

 • God vekstmuligheter

  Ledererfaring fra en anerkjent merkevare, med store muligheter for personlig og faglig utvikling.

 • Jobbe med en sterk merkevare

  Jobbe med en sterk og anerkjent merkevare og spennende produkter. Du vil alltid jobbe med de nyeste produktene innen mobil og telefoni.

Om arbeidsgiveren

Telenorbutikken er en del av Telenor Norge, og består av 83 butikker over hele landet. I Telenorbutikken blir du en del av et inkluderende mangfold som skaper gode kundeopplevelser hver eneste dag. Med engasjement, humor og arbeidsglede kommer du til å bidra til at vi blir en enda bedre butikkjede.