Vil du kapre drømmejobben?

Capus Financials er en topp aktør innen økonomi og regnskap i Norge. Våre oppdragsgivere er blant Norges mest anerkjente merkenavn. Meld din interesse i dag og kom i kontakt med en av våre rådgivere.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Capus Financials tilbyr skreddersydde muligheter gjennom et nært samarbeid med noen av Norges mest ettertraktede arbeidsgivere. Vi inviterer nå til en generell interesseerklæring for vårt talentpool, slik at du kan knytte kontakt med våre erfarne rådgivere. Våre rådgivere er klare til å veilede deg mot din neste karrieremulighet.

Enten du søker nye utfordringer ute hos våre kunder eller vurderer å bli en del av vårt team av konsulenter ønsker vi å høre fra deg.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om dine muligheter, og la oss sammen utforske veien til din drømmejobb.

 • Arbeidsgiver: Capus Financials
 • Stillingstittel: Åpen søknad
 • Frist: Løpende
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Rådgivning og veiledning

  Capus Financials tilbyr profesjonell rådgivning og veiledning for å styrke dine økonomiske mål og strategier.

 • Tilgang til attraktive arbeidsplasser

  Capus Financials gir deg tilgang til noen av Norges mest attraktive arbeidsplasser gjennom våre oppdragsgivere.

 • Konsulentteam eller fast stilling

  Gjennom Capus Financials får du muligheten til å bli  del av vårt konsulentteam eller fast stilling hos en av våre oppdragsgivere.

Om arbeidsgiveren

Capus er et av Norges ledende rekrutteringsselskap og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største research & analyseavdelinger og et dedikert bid & marketing team. Vi leverer kvalitetssikrede og effektive rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter. Vi har solid erfaring med å rekruttere til stillinger innen en rekke områder i hele Norge.