Stillingsbeskrivelse

Bli en del av Capus, Norges fremste rekrutteringsselskap, og ta del i spennende utfordringer innen IT-rekruttering. Som Rådgiver Research og Analyse vil du spille en nøkkelrolle i hele rekrutteringsprosessen – fra aktivt søk etter kvalifiserte kandidater til å veilede kunder gjennom ansettelsesprosessen. Vi søker en erfaren rekrutterer med høyere utdanning og solid bakgrunn innen IT-rekruttering.

Du må trives med salgsarbeid og ha erfaring med søk- og kontaktarbeid. Vi leter etter selvstendige, proaktive kandidater som er strukturerte og nysgjerrige. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en mulighet til å vokse både personlig og profesjonelt i et dynamisk miljø. Er du klar for utfordringen?

  • Arbeidsgiver: Capus
  • Stillingstittel: Rådgiver Research og Analyse
  • Frist: 02.04.2024
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Pilestredet 8, Oslo

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største Research & analyse-avdelinger og et dedikert Bid- og markedsteam. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.