Caverion søker en prosjektleder og en prosjektleder med ansvar som faglig leder for ventilasjon!

Caverion har som målsetning å ha bransjens dyktigste medarbeidere på alle nivå i selskapet. Er du vår nye kollega?

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Vi søker en dedikert prosjektleder med fokus på tids-, kostnads- og kvalitetskrav, samt teknisk og kommersielt resultatansvar for våre prosjekter. Som prosjektleder hos oss vil du sikre gjennomføring og leveranse i samsvar med våre høye standarder. Du vil ha ansvar for å gi faglig oppfølging, inkludert prosjektering, samt sikre gode kunderelasjoner og identifisere muligheter for tilleggssalg.

Stillingen innebærer gjennomføring av korrigerende tiltak og implementering av endringer basert på kvalitetsrevisjoner, avviksmeldinger og kontrollaktiviteter. Du vil følge opp HMS, økonomi og kontrakt, inkludert varsling og endringshåndtering. Regelmessig rapportering til overordnet vil dekke økonomi, personell, fremdrift, kvalitetssikring og HMS. Du vil også håndtere kommunikasjonen med offentlige myndigheter og være ansvarlig for kalkulering av nye prosjekter samt endringer i eksisterende prosjekter.

I tillegg til disse oppgavene vil du som faglig leder for ventilasjon i avdelingen ha ansvar for avdelingens utvikling og kompetanse, samt kvalitetsoppfølging i både avdelingen og prosjektene. Vi ser etter en selvstendig og engasjert kandidat som kan bidra til vår avdelings suksess og vekst.

En stilling er lokalisert i Trondheim og den andre i Levanger. Både stillingen i Trondheim og Levanger kan være den faglige lederen.

 • Arbeidsgiver: Caverion
 • Stillingstittel: Prosjektleder/faglig leder ventilasjon
 • Frist: 03.04.2024
 • Ansettelsesform: Fast
 • Sted: Trondheim og Levanger
 • Hos oss får du

 • Godt arbeidsmiljø

  Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste!

 • Gode betingelser og karrieremuligheter

  Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, samt gode muligheter for videreutvikling og kompetanseheving

Om arbeidsgiveren

Caverion er teknisk totalleverandør av smarte og grønne bygg. Vi er 2 400 fageksperter i hele Norge som bygger nytt, rehabiliterer, vedlikeholder og drifter eksisterende bygg som gir deg nye muligheter og en tryggere hverdag.