Color Line ser etter en Release Manager som er prosessorientert og har en god smidig forståelse!

Color Line er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Nå ser vi etter et nytt talent som kan være med på reisen!

Stillingsbeskrivelse

Color Line har investert mye i fornyelse av systemporteføljen og digitalisering av kundeopplevelsen og interne arbeidsoppgaver. Dette arbeidet er en del av en konsernstrategi for å oppnå konkurransefortrinn gjennom bedre kundeopplevelser, selvbetjening og økt lønnsomhet.

Strategien fokuserer også på å implementere en mer smidig arbeidsmetodikk og kontinuerlig utvikling av arbeidsprosesser og kultur.

Color Line søker en Release Manager som vil være sentral i operasjonaliseringen av tverrfaglige initiativer innen IT-organisasjonen. Rollen vil innebære koordinering av releaser på tvers av flere team og avdelinger.

 • Arbeidsgiver: Color Line AS
 • Stillingstittel: Release Manager
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Et godt arbeidsmiljø

  Hos oss blir du del av et positivt og engasjerende arbeidsmiljø der du vil få utfordrende og varierte oppgaver.

 • Gode betingelser

  Vi tilbyr selvsagt konkurransedyktig lønn og gode personalordninger.

 • Faglig og personlig utvikling

  En jobb som Release Manager i Color Line er en attraktiv plattform for faglig og personlig utvikling. Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver og karriereutvikling.

Om arbeidsgiveren

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier, med rundt 2000 ansatte i fire land. Color Line har en årsomsetning på over NOK 5 milliarder, og frakter årlig om lag 3,8 millioner reisende, 900 000 personbiler og 180 000 fraktenheter til og fra Norge. Rederiet har en flåte på fem skip, og operer fire internasjonale fergelinjer mellom syv havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Color Line skal være en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling. Selskapet har en ambisjon om nullutslipp innen 2050 og har 18 bærekraftsprosjekter gående. I Color Line er vi opptatt av å ha et godt og inspirerende arbeidsmiljø – både på land og til sjøs. Våre verdier er «Bryr oss – Bygger tillit – Bryter vei», og våre ansatte er vår viktigste ressurs.