Stillingsbeskrivelse

Vi har en pågående satsning på innovasjon for å både effektivisere egen drift og tilby verdiøkende funksjoner for kundene våre. Vi utvikler IT-baserte løsninger som automatiserer og forenkler support og 3. linje drift  for å kunne skalere effektivt. Vi opererer i Business-to-Business markedet og mange av våre kunder er virksomheter med høy IT modenhet som forventer selvbetjeningsverktøy i en  “API-first” tilnærming. Vi søker å “åpne opp” større deler av stacken slik at kunden får mer innsikt i status på tjenesten ifm. egen feilsøking, samt kunne selv styre sentrale elementer i løsningen de kjøper.

Som Back end Developer / Engineer vil du ha en ledende faglig rolle i implementeringen av vår innovasjonsagenda. Oppgavene vil være varierte, alt fra å automatisere og forenkle interne prosesser, til å utvikle løsninger som øker verdien av tjenestetilbudet til Com4.

Applikasjonene skal kjøre på vår kubernetes container plattform på private datasentre eller i noen tilfeller i offentlig sky. Du vil samarbeide med kolleger i vårt utviklerteam, produktteam, nettverkseksperter og systemadministrator. Du kan være med på å innføre en CI/CD pipeline og påvirke arbeidsmetodikken som brukes. Programmeringsspråk: Golang, Python, Perl m.fl.

 

  • Arbeidsgiver: Com4
  • Stillingstittel: Back-end developer
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Om arbeidsgiveren

Com4 tilbyr ledende løsninger for IoT-kommunikasjon som sikrer optimal ytelse og pålitelighet. Bedriften har et nordisk fundament, men global rekkevidde. Vi er et team bestående av eksperter på telekommunikasjon, innovatører og teknikere som jobber iherdig og engasjert for å oppfylle ett mål: å hjelpe deg med å lykkes.