Stillingsbeskrivelse

Com4 er en betydelig leverandør av kommunikasjon-hardware som routere og kommunikasjonsmoduler til våre kunder, som suppleres med ulike varianter av egne SIM kort som utvikles internt med funksjonalitet og spesialiserte applikasjoner. Vi har ekspertise på de globalt ledende HW og SIM løsningene for Cellular IoT som – kombinert med IoT mobiltjenestekapabilitetene – gjør at vi kan bistå kundene i deres produktutvikling fra utviklingsfasen, pilotering, og regional utrulling til scale-up med hundretusener av enheter global.

Som IoT Device & SIM engineer vil du ha en ledende faglig rolle i et kompetent miljø innen HW og SIM utvikling, samt styring av SIM basen i felt. Du vil være sentral i innovasjon i tråd med kunders krav og markedets utvikling. Du vil ha direkte dialog med globalt ledende leverandører av HW, SIM og løsninger for eSIM håndtering. I denne rollen vil du utvikle og forbedre tekniske produkter og løsninger i samarbeid med ledende IoT kunder. Du vil jobbe selvstendig med varierte “hands-on” oppgaver, og samtidig strukturert med teknisk dokumentasjon.

For å lykkes i rollen som IoT Device & SIM Engineer tror vi at du har kompetanse, engasjement og interesse for å skape og demonstrere globalt ledende løsninger innenfor spesialiserte hardware og SIM løsninger.

  • Arbeidsgiver: Com4
  • Stillingstittel: IoT Device & SIM Engineer
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Om arbeidsgiveren

Com4 tilbyr ledende løsninger for IoT-kommunikasjon som sikrer optimal ytelse og pålitelighet. Bedriften har et nordisk fundament, men global rekkevidde. Vi er et team bestående av eksperter på telekommunikasjon, innovatører og teknikere som jobber iherdig og engasjert for å oppfylle ett mål: å hjelpe deg med å lykkes.