Stillingsbeskrivelse

Et sentralt element i vårt kjernett er vårt IP/MPLS nettverk som forbinder nettverkselementer på våre forskjellige datasentre og utgjør grensesnittet mot våre kunder og partnere/leverandører av peering, IP Transit og IPX/GRX. Vi har løsninger for flere VPN varianter tilpasset bedriftskunder med dedikerte APN og ulike kommunikasjonsbehov.

Vi har utstrakt bruk av MPLS både i IP og mobile nettelementer for effektiv tjenesteproduksjon. FW og NAT løsninger er viktige sikkerhetselementer i vårt design. Tjenestene vi produserer møter høye krav til oppetid og løsningsfleksibiliteten er en sentral del av løsningen vi tilbyr kunder. Fremover vil nettverket utvikles videre for å støtte 5G SA mobiltjenester, skalere og øke graden av automatisering.

Som IP Network Engineer vil du utvikle og drifte et moderne nett basert på IP/BGP/MPLS/OSPF protokoller. Vi søker deg som har kompetanse og engasjement for å sikre et skalerbart og fleksibelt IP nett med høy oppetid.

  • Arbeidsgiver: Com4
  • Stillingstittel: IP Network Engineer
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Om arbeidsgiveren

Com4 tilbyr ledende løsninger for IoT-kommunikasjon som sikrer optimal ytelse og pålitelighet. Bedriften har et nordisk fundament, men global rekkevidde. Vi er et team bestående av eksperter på telekommunikasjon, innovatører og teknikere som jobber iherdig og engasjert for å oppfylle ett mål: å hjelpe deg med å lykkes.