Er du vår neste Key Account Manager?

Com4 er et av Norges ledende selskap innen IoT og er i stadig vekst. Nå ser vi etter et nytt talent som kan være med på reisen!

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Com4 skal vokse videre og ønsker å utvide salgsteamet med en Key Account Manager for å forsterke noen av våre viktigste markedssegmenter. Som KAM vil dine arbeidsoppgaver blant annet være å finne potensielle kunder og bygge opp egen kundeportefølje, både i Norge og internasjonalt. Du vil bli en viktig ressurs i et godt team på 6 personer, der du vil etablere sterke og bærekraftige relasjoner med nøkkelpersoner, og være en del et teknologisk og kommersielt sterkt miljø.

Du trenger ikke å være en ekspert på IoT, men kjennskap og interesse for feltet kommer godt med. Du har evnen til å se forretningsmessig verdi og kommunisere dette til flere ledd i organisasjonen. Ved å være proaktiv og selvgående etablerer du gode og bærekraftige relasjoner, som resulterer i vinn-vinn løsninger. Erfaringen din fra oppsøkende salg vil komme veldig godt med, og dine gode kommunikasjon – og samarbeidsevner vil hjelpe deg med å løse problemene til bedrifter i utvikling.

 • Arbeidsgiver: Com4 AS
 • Stillingstittel: Key Account Manager
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Et godt arbeidsmiljø

  Hos oss vil du være en del av et fremoverlent miljø fylt av fart og spenning – både i og utenfor arbeidstid.

 • Svært gode betingelser

  Vi er opptatt av at vårt team skal lykkes og tilbyr svært konkurransedyktige lønnsvilkår og gode fordeler for Key Account Manager-rollen.

 • Jobbe i et selskap i vekst

  Som Key Account Manager i COM4 vil du få muligheten til å jobbe i et selskap i vekst, hvor du vil være en viktig bidragsyter til å utvide markedsandeler og utvikle nye forretningsmuligheter.

Om arbeidsgiveren

Com4 tilbyr ledende løsninger for IoT-kommunikasjon som sikrer optimal ytelse og pålitelighet. Bedriften har et nordisk fundament, men global rekkevidde. Vi er et team bestående av eksperter på telekommunikasjon, innovatører og teknikere som jobber iherdig og engasjert for å oppfylle ett mål: å hjelpe deg med å lykkes.