Stillingsbeskrivelse

Com4 implementerer et state-of-the art 5G SA kapabelt mobilt kjernenett med alle relevante nettverksfunksjoner fra en globalt ledende leverandør. Dette implementeres på en container-basert private cloud plattform i Norge. Vårt mobile kjernenett utvikles og driftes in-house av vårt DevOps team, med support fra leverandøren.

Som Mobile Core Engineer vil du ha en sentral faglig rolle i et innføringsprosjekt, samt drift og utvikling av nettet for å sikre stabil drift og innovative tjenester. Du vil være del av et sterkt faglig team, og både få hovedansvar for enkeltfunksjoner, samt støtte kolleger med andre funksjoner.

Som kandidat for denne rollen vil du jobbe med blant annet mobile core nettverksarkitektur(3GPP/GSMA/IETF), mobile nettverksfunksjoner (5G SA/ NSA og 4G EPC), drifting og utvikling av kjernenett- (PGW/GGSN, HSS/HLR, PCRF/SPR) og signaliseringsnoder (DRA/STP), protokoller som Diameter, Radius og HTTP med mer.

  • Arbeidsgiver: Com4
  • Stillingstittel: Mobile Core Engineer
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Om arbeidsgiveren

Com4 tilbyr ledende løsninger for IoT-kommunikasjon som sikrer optimal ytelse og pålitelighet. Bedriften har et nordisk fundament, men global rekkevidde. Vi er et team bestående av eksperter på telekommunikasjon, innovatører og teknikere som jobber iherdig og engasjert for å oppfylle ett mål: å hjelpe deg med å lykkes.