Bli en del av et av landets største kjeder og få en rolle med stor påvirkning!

Et av Oslos ledende meglerkontorer søker ny Daglig Leder, dette er en unik mulighet for den rette personen. Vår kunde søker etter en dyktig Daglig leder som skal videreutvikle virksomheten og være med å bygge en enda sterkere posisjon.

Stillingsbeskrivelse

Vi ser etter en leder som har bakgrunn ifra salgsledelse og som enten er utdannet megler med ledererfaring eller en leder som kommer fra andre bransjer med noe av de samme mekanismenene i forhold til kapitalvaresalg eller lignende.

Som daglig leder vil du ha en sentral rolle i å lede og koordinere ulike aspekter av virksomheten. Ansvarsområder inkluderer daglig ledelse av bedriften, salgs- og markedsansvar, personalansvar, budsjett- og resultatansvar, kontinuerlig oppfølging og videreutvikling av interne arbeidsprosesser.

Du vil være ansvarlig for å sikre at alle operasjonelle aspekter fungerer sømløst og effektivt, samtidig som du utvikler og implementerer salgs- og markedsstrategier for å øke omsetningen og styrke bedriftens posisjon i markedet.

Ledelse og utvikling av teamet, inkludert rekruttering, opplæring og ytelsesvurdering, vil være en sentral del av din rolle.Det forventes at du utarbeider og følger opp budsjett, samt sikrer at bedriften når sine økonomiske målsetninger. Identifisering av effektivitetsforbedringer og implementering av tiltak for å optimalisere arbeidsprosessene er også viktige oppgaver.

 

 

 • Arbeidsgiver: Xcruiter - For vår kunde
 • Stillingstittel: Daglig leder
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Sted: Oslo
 • Hos oss får du

 • Gode betingelser og karrieremuligheter

  Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, samt gode muligheter for videreutvikling og kompetanseheving

 • Et inkluderende arbeidsmiljø

  Bli en del av vårt sterke kollegiale fellesskap, hvor teamwork og samarbeid står i fokus, og hvor din ekspertise blir verdsatt

Om arbeidsgiveren

Xcruiter’s visjon er å effektivisere måten selskaper og kandidater møtes på, ved å skape en sømløs og effektiv plattform som gjør rekrutteringsprosessen enkel, smart og givende. Vi ønsker å være drivkraften bak suksessen til både selskaper og enkeltpersoner, ved å levere innovative løsninger som kobler riktig talent med de rette mulighetene.