Ønsker du å jobbe i en bedrift med sterk fokus på bærekraft? Er du vår nye ERP-manager?

Vi er dedikerte og lidenskapelige i det vi gjør, og fokuserer på å gi våre ansatte god opplæring, utviklingsmuligheter og muligheten til å vokse og blomstre. Meld din interesse i dag!

Stillingsbeskrivelse

DEFA søker etter en ERP-manager, basert på hovedkontoret på Slependen i Oslo, Norge. Som vår nye ERP-manager vil du ha en nøkkelrolle i utviklingen og vedlikeholdet av vårt ERP-system, inkludert integrasjoner til og fra systemet. Du vil foreslå forbedringer til prosesser, struktur og rutiner for bruk av systemet og samarbeide med andre DEFA-team og eksterne leverandører på prosjekter og oppgaver knyttet til ERP.

Vi ser etter deg som har erfaring fra utvikling av ERP-systemer og generell god teknisk forståelse

 • Arbeidsgiver: DEFA
 • Stillingstittel: ERP Manager
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Akademisk og sosialt miljø

  Hos DEFA vil du møte energiske, ambisiøse og dyktige ansatte dedikert til sine roller for å levere på vårt løfte om enkle produkter og løsninger som fungerer for alle.

 • Karriereutvikling

  Med vår sterke innovasjonskultur og teknologiske ekspertise vil du få muligheten til å utvikle deg sammen med oss, knytte kontakt med ulike kulturer, mennesker og talenter, og bidra til å drive oss fremover.

Om arbeidsgiveren

DEFA er et norsk teknologiselskap med familieeierskap, etablert i 1946, med 450 ansatte på tre kontinenter. I over 75 år har vi utviklet oss fra en lokal familiebedrift til et internasjonalt selskap innen lading, drevet av søket etter nye forbindelser mellom teknologi og mennesker. Vårt viktigste prinsipp er enkelhet, og selv om det krever mer av oss, gir det mer verdi til kundene våre. Slik har vi vokst, og slik vil vi vokse i fremtiden, ved å skape produkter og løsninger som fungerer for alle, overalt.