Stillingsbeskrivelse

Deli de Luca søker en daglig leder til sine butikker på Nordre og Munkegata i Trondheim sentrum.

Som daglig leder i Deli De Luca Nordre og Munkegata, vil du ha ansvar for driften av to sentrumsnære og innovative konseptbutikker med formål å glede mennesker!

Dersom du har interesse og engasjement for det, kan du også velge å gå inn med eierandel og drifte som franchisetaker – valget er ditt.

Relevant erfaring og utdanning er ønskelig, men det viktigste er personlige egenskaper som forretningsteft, kommunikasjons- og lederevner, høy arbeidskapasitet, orden og struktur.

Deli de Luca tilbyr grundig opplæring, et erfarent støtteapparat og gode inntjeningsmuligheter.

  • Arbeidsgiver: Deli de Luca
  • Stillingstittel: Daglig leder
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Trondheim

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

Deli de Luca er et norsk konsept fra 2003 bygget på en enkel forretningsidé: Vi skal selge gode opplevelser av mat og drikke, med fokus på gode måltidsløsninger for folk i farta. Vi elsker å glede! Glede våre kunder med smaksbomber, innovasjon, overraskelser og smil. Vi elsker mennesker. Vi vet at glade mennesker er gode mennesker, og at gode mennesker gir gode opplevelser. Vi ønsker oss reale ansatte som er rause med både kollegaer og kunder og som ikke er redd for å ta i et tak. Du finner konseptet i over 100 butikker, både i storbyer og langs vei på utvalgte Esso-stasjoner. Vi drifter totalt over 200 Esso butikker med ansvar for butikk og bilvask. Deli de Luca er 100% eid av NorgesGruppen.