Vil du være med å bygge opp Dustin i Bergen?

Dustin kommer til Bergen – Meld din interesse om du vil være med på oppstarten!

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Senior Account Manager:
Vi ser etter en erfaren SAM med mer enn 5 års solid bakgrunn innen salg av IT-produkter og løsninger til bedriftsmarkedet. Din evne til å vise frem tidligere suksesser og din lidenskap for å være en del av et team som bygger opp en sterk Dustin-avdeling i Bergen er avgjørende. Som SAM blir du selskapets ansikt utad for våre største kunder. Din entusiasme for å oppnå mål og budsjetter i et høyt tempo, samt din lidenskap for å skape tilfredse kunder, vil være viktige suksessfaktorer.

Account Manager:
Vi søker en selvstendig og resultatorientert Account Manager som vil være med på å styrke Dustins tilstedeværelse i Bergen. Din rolle vil være å pleie og utvide vår kundeportefølje gjennom din evne til å identifisere og utnytte salgsmuligheter. Vi verdsetter din evne til å trives i et dynamisk arbeidsmiljø og din vilje til å levere konkrete resultater.

Les mer om Annual and Sustainability Report

 • Arbeidsgiver: Dustin Group
 • Stillingstittel: Senior Account Manager / Account Manager
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • En lønn du skal trives med

  Som Senior Account Manager / Account Manager i Dustin vil du ha en lønn som er konkurransedyktig og reflekterer din erfaring, ansvar og suksess i rollen.

 • En enormt erfaren leder

  Du vil få en leder som har enorm erfaring fra bransjen, glimt i øyet og evne til å veilede deg på veien. Eirik Hanssen er en som er opptatt av «Win as a team», og vi lover deg takhøyden du trenger for å trives.

 • Gode pensjons- og forsikringsordninge

  Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, samt ansattfordeler vi tror du setter pris på.

Om arbeidsgiveren

Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm og p.t. lokalisert i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Nederland og Belgia. Selskapet hadde forrige regnskapsår en samlet omsetning på 23,6 Milliarder SEK, og er pr nå den 8’ende største IT forhandleren i EMEA-regionen (Europe, Middle East, Africa). Selskapet ble nylig kåret til «Overall Channel Partner of the Year» av den velrenommerte bransjeorganisasjonen Canalys. Ambisjonene for Dustin Group er å nå 40 Milliarder SEK i omsetning løpet av de neste årene. Dustin i Norge har pr nå 165 ansatte og omsetter for ca 3 Milliarder NOK.