Er du vår nye Lønnskonsulent?

Liker du å ha kontroll og er glad i tall? Vi ser nå etter en dyktig og ambisiøs kollega som vil bli en del av vårt team i Oslo.

 

Stillingsbeskrivelse

I vår lønns-/HR avdeling i Oslo vil du jobbe med internasjonale kunder og «Employer of record» for utenlandske eksperter som jobber på oppdrag i Norge.
På vårt hyggelige og moderne kontor i Ruseløkkveien på Nationalteateret blir du en del av et kunnskapsrikt og engasjerende arbeidsmiljø som preges av uhøytidelighet og latter, men seriøsitet og stå-på-vilje når det gjelder. Hos oss blir du en viktig bidragsyter i arbeidet vårt med å skape økt vekst, opprette flere tjenesteområder – og ikke minst legge til rette for gode kundeopplevelser.

Vi ser for oss at du har en utpreget «can do» holdning, er trygg på egen faglig kompetanse og har et stort engasjement for Lønns-faget. Du trives godt med å ha flere baller i luften, tar ansvar, er selvstendig og er samtidig en god lagspiller. Du har gjerne en struktur i ditt arbeid som gjør at du evner å håndtere en hektisk hverdag på en god måte.

Har du lyst til å ta del i denne fartsfylte reisen? Meld interesse i dag for å få vite mer!

  • Arbeidsgiver: Ecovis
  • Stillingstittel: Lønnskonsulent
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Hos oss får du

Om arbeidsgiveren

ECOVIS er en del av et globalt nettverk av over 9500 ansatte og kontorer i 80 land. Vi tilbyr våre kunder selskapsetablering, registrering, relocation, MVA-representasjon, lønnskjøring, regnskap, juridiske tjenester og bemanning. Vi legger stoltheten vår i å levere førsteklasses tjenester og gode kundeopplevelser. I Norge har ECOVIS 19 dyktige ansatte, men vi vokser stadig og har behov for flere dyktige hoder som kan hjelpe oss å nå våre mål.