Er du vår nye Regnskapskonsulent?

Liker du å ha kontroll og er glad i tall? Vi ser nå etter en dyktig og ambisiøs kollega som vil bli en del av vårt team i Oslo.

 

Stillingsbeskrivelse

Vi søker nå etter en økonom som vil bli ansvarlig for den interne økonomifunksjonen, herunder regnskapsførsel, fakturering, purringer og betalinger. Rollen vil også ha en administrativ karakter, og man vil være ansvarlig for å holde orden på kontoret og sørge for at nødvendig materiell blir kjøpt inn.

Hos oss får du en profesjonell arbeidsplass som har fokus på internasjonale kunder. Ecovis er del av et stort internasjonalt nettverk og har kontorer på mange plasser rundt om i verden. Her får du en høy grad av selvstendighet og eget ansvar og det finns gode muligheter for utvikling karrieremessig. Moderne kontorlokaler sentralt plassert i Oslo. Vi tilbyr selvsagt fast jobb, 5 ukers ferie, muligheter for hybrid kontor-/hjemmekontor-løsning samt gode pensjonsordninger for alle våre ansatte.

Har du lyst til å ta del i denne fartsfylte reisen? Meld interesse i dag for å få vite mer!

  • Arbeidsgiver: Ecovis
  • Stillingstittel: Regnskapskonsulent
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Hos oss får du

Om arbeidsgiveren

ECOVIS er en del av et globalt nettverk av over 9500 ansatte og kontorer i 80 land. Vi tilbyr våre kunder selskapsetablering, registrering, relocation, MVA-representasjon, lønnskjøring, regnskap, juridiske tjenester og bemanning. Vi legger stoltheten vår i å levere førsteklasses tjenester og gode kundeopplevelser. I Norge har ECOVIS 19 dyktige ansatte, men vi vokser stadig og har behov for flere dyktige hoder som kan hjelpe oss å nå våre mål.