Har du over 5 års erfaring som backend-utvikler, har vi jobben du har sett etter!

Stillingsbeskrivelse

Vi ser etter deg som har 5 års erfaring med utvikling, og som trives med komplekse problemstillinger i et stort domene. Det er en stor fordel om du liker å jobbe med DevOps (CI/CD) ved siden av utvikling. Da blir du kanskje teamets DevOps-mentor og medlem av Enturs fagmiljø (guild) innenfor dette.

Søk og bli endel av vårt team på 150 utviklere!

 • Arbeidsgiver: Entur
 • Stillingstittel: Backend-utvikler
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Karrieremuligheter

  En stilling med utviklingsmuligheter i et mangfoldig miljø og dyktige og rause kollegaer i et tverrfaglige team

 • Trygghet og forutsigbarhet

  Vi legger stor vekt på trygghet og forutsigbarhet, og som utvikler hos oss kan du forvente en stabil arbeidssituasjon med gode arbeidsvilkår og langvarige karrieremuligheter

Om arbeidsgiveren

Entur AS er et statseid tech-aksjeselskap, har ca 260 ansatte og for tiden 150 utviklere, inkludert konsulenter. Entur har en omsetning på i overkant av 400 millioner og avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og på Lillehammer. Hovedkontoret ligger sentralt i Oslo. Entur AS gjør det enklere å reise kollektivt. Vi samler inn rutedata og legger til rette for elektronisk billettering på tvers av kollektivoperatører i hele Norge. Entur selger også togbilletter for alle strekninger i Norge gjennom stasjonsbetjening, kundesenter, billettautomater og digitale kanaler som web og app. Våre ansatte jobber med IT-utvikling og drift, med kundebetjening på togstasjoner og på kundesenter, samt med forretningsutvikling knyttet til fagområder for kollektivtransport og jernbane. Entur tar mål av seg å være kundesentrisk, innovativt, pålitelig og ha enkle løsninger.