Stillingsbeskrivelse

EPCON er et norsk markedsledende selskap som leverer bærekraftige løsninger til ulike industrier over hele verden. Vi løser miljøutfordringer og gjenoppretter verdifulle ressurser, og bidrar med det også til resultatforbedring for våre norske og internasjonale kunder.

Vår nye CEO skal lede selskapet gjennom en ny vekstfase med betydelige muligheter i markedet – sammen med Vilokan Group.

For å lykkes i rollen er det viktig at vår nye CEO griper mulighetene som ligger i samarbeidet med Vilokan, har en god verdikjedeforståelse, og et sterkt salgs- og kundefokus.
Vi tror rett kandidat kan ha bakgrunn fra industriell sektor og trives i tett dialog med både nasjonale og internasjonale kunder og samarbeidspartnere.

Høres dette spennende ut? Meld interesse i dag for å få vite mer!

  • Arbeidsgiver: Epcon Evaporation Technology AS
  • Stillingstittel: CEO
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Trondheim

Om arbeidsgiveren

EPCON Evaporation Technology er lokalisert i Fossegrenda i Trondheim og er 23 ansatte. Med en historie helt tilbake til 1986 er EPCON et teknologiselskap med høy teoretisk og praktisk kompetanse. Våre ansatte har bakgrunn fra termiske energisystemer og energieffektivisering i industri, varmepumpeprosessteknikk, konstruksjon og maskinteknikk, kjemi og materialteknologi. Dette gir EPCON en tverrfaglig line-up, med lang erfaring og referanser fra flere bransjer. EPCON omsatte for 214 MNOK i 2023. EPCON har jobbet med bærekraft og sirkulærøkonomiske løsninger helt siden oppstarten, og er i dag en del av Vilokan AB  www.vilokan.com.