Stillingsbeskrivelse

Eplehuset søker en Account Manager til deres bedriftsavdeling i Oslo med fokus på SMB-markedet. Som en del av teamet vil du være ansvarlig for å gjennomføre salgsaktiviteter rettet mot både nye og eksisterende kunder. Dette inkluderer å identifisere potensielle kunder, kommunisere med dem for å forstå deres behov, og presentere produkter og tjenester på en overbevisende måte for å sikre salg.

Du forventes å aktivt bidra til teamets måloppnåelse ved å samarbeide med kollegaer, dele kunnskap og erfaringer, samt gi støtte og motivasjon for å sikre at felles salgsmål oppnås. En viktig del av rollen er å bygge og vedlikeholde en solid portefølje av kunder. Dette innebærer å identifisere potensielle kunder, etablere sterke relasjoner med dem, forstå deres behov og mål, og sikre langsiktige forretningsforbindelser som resulterer i økt salg og suksess.

Som representant for Eplehuset er det avgjørende at du etterlever selskapets kjerneverdier i all interaksjon med kunder, kollegaer og samarbeidspartnere. Dette inkluderer å opptre med kunnskap, inspirasjon, begeistring og miljøbevissthet for å bidra til å styrke Eplehusets omdømme og suksess.

  • Arbeidsgiver: Eplehuset
  • Stillingstittel: Account Manager
  • Frist: 12.05.2024
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

Vi er en ledende Apple-spesialist med 23 butikker, 2 servicesentre, og en nettbutikk. Med over 20 års erfaring streber vi etter å skape gode kundeopplevelser og gjentagende betydningsfulle opplevelser. Våre verdier er kunnskap, inspirasjon, begeistring og miljø. Vi er sertifisert som Apple Premium Reseller, Service Provider og Education Specialist. Med hovedkontor i Trondheim og Oslo, jobber vi for å være en positiv tilstedeværelse og redusere vårt fotavtrykk.