Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Felleskjøpet har en betydelig rolle som markedsregulator på korn i Norge, gjennom kjøp, salg, lagring og transport av korn. Fagsjefen har en sentral rolle i samhandlingen med kunder og samarbeidende lag for best mulig flyt og anvendelse av norsk korn.

Som fagsjef vil du være med å utvikle kornvirksomheten i Felleskjøpet og ha kontakt mot leverandører, kunder, transportører, myndigheter og andre i verdikjeden korn. Stillingen rapporterer til forretningsområdesjef korn.

Høres dette spennende ut? Meld interesse i dag for å få vite mer!

  • Arbeidsgiver: Felleskjøpet Agri SA
  • Stillingstittel: Fagsjef Korn
  • Frist: 15.08.2024
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Holstad/Stange

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter! Vi kan by på spennende arbeidsoppgaver. Alle som jobber hos oss får bruke sin kompetanse, og vil utvikle seg både faglig og personlig. Sammen skal vi jobbe for å sikre en bærekraftig matproduksjon i Norge – i dag og i fremtiden.