Stillingsbeskrivelse

Vi søker dyktige og lidenskapelige Sommelierer til vårt team ved ASIA restaurant på Aker Brygge og Frenchie Solli Plass og Frognerparken. De ideelle kandidatene vil være ansvarlig for å arbeide med og oppdatere vinkartet i samarbeid med ledelsen, veilede gjester i valg av vin som passer til deres preferanser og måltider, utføre vinsmakinger og vinparinger for gjester og arrangementer, samt opprettholde høy standard for service og gjesteopplevelse. Videre vil vedkommende være ansvarlig for opplæring og kursing av personalet for å sikre at våre gjester får en enestående vinopplevelse.

Gjennom din kunnskap, lidenskap og engasjement vil du være med på å skape minneverdige opplevelser for våre gjester og bidra til å opprettholde restaurantenes renommé som en destinasjon for førsteklasses mat og vin.

Hos oss er du en del av serveringsteamet og arbeider aktivt med vinanbefalinger under service. Vi søker deg som er glad i restaurantbransjen, elsker vin, mennesker og god service. Våre verdier er Sjenerøs, Leken, “No Problem” og Professionell.

Føler du at dette er deg så gleder vi oss til å høre fra deg!

  • Arbeidsgiver: Foodflirt
  • Stillingstittel: Sommelier
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: ASIA & Frenchie

Om arbeidsgiveren

Foodflirt AS er eierselskapet til ASIA og Frenchie restauranter. Bak Foodflirt står Drueklasen AS som har etablert flere vellykkede restauranter som Olivia, Åpenbar og Druen. Damene som eier Drueklasen, har over 30 års erfaring med restaurantdrift og er fortsatt svært aktive og engasjerte i sine restauranter.