Stillingsbeskrivelse

Du har utdanning fra høgskole eller universitet innen IT, men relevant erfaring kan kompensere for formell kompetanse. Vi ser etter deg som har erfaring med routing, switching og moderne programvarebaserte nettverksteknologier, samt kunnskap om sikkerhetsløsninger som brannmur, lastbalansering, proxy, autentiseringsløsninger og nettverksvirtutalisering.

Videre er det en fordel, men ikke et krav at du har kunnskap og erfaring fra ett eller flere av følgende områder: Hybridoppsett mellom on-prem og
skytjenester, DevOps, Automasjon/Scripting (f.eks. Ansible, Bash, Python, vRealize), containerteknologi. Vi tror også du kan levere godt på samspillet mellom infrastruktur og applikasjoner for å trives i stillingen.

  • Arbeidsgiver: Hemit
  • Stillingstittel: Fagansvarlig datasenter
  • Frist: 06.05.2024
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Trondheim

Om arbeidsgiveren

Hemit HF er regional IKT-enhet for Helse Midt-Norge med om lag 400 ansatte på ulike lokasjoner. Vi leverer fremtidsrettede teknologiske løsninger og tjenester, og skal bidra til at helseforetakene kan fokusere på sin primære oppgave - pasientbehandling. Hemit har ansvar for sentral drift, forvaltning og utvikling av felles IT-systemer, økonomi- og logistikkløsninger for alle sykehusene i Helseregion Midt Norge.