Stillingsbeskrivelse

Som SoMe ansvarlig i Homeco vil du få en unik mulighet til å være arkitekten bak vår digitale tilstedeværelse. Du vil være hjernen bak utviklingen og implementeringen av våre sosiale mediestrategier, og du vil kunne utfolde din kreative energi ved å produsere innhold som engasjerer og inspirerer vårt publikum.

Din rolle vil være avgjørende for å bygge og opprettholde et positivt forhold til våre kunder gjennom spennende kampanjer og relevant innhold. Som en del av vårt dynamiske team vil du ha muligheten til å holde deg oppdatert på de nyeste trendene innen sosiale medier og digitale plattformer, og du vil være en sentral bidragsyter til å sikre at vårt innhold reflekterer selskapets unike merkevareidentitet og verdier.

Gjennom denne rollen vil du ikke bare forme vår digitale reise, men også oppleve personlig og profesjonell vekst i et stimulerende og støttende miljø.

  • Arbeidsgiver: Homeco
  • Stillingstittel: SoMe Ansvarlig / Innholdsprodusent
  • Frist: 17.03.2024
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Sandnes

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

Homeco-konsernet består i dag av butikk-kjedene Tilbords, Kitch'n og Cervera i Sverige, samt import/distribusjonsselskapet Home Brands. Totalt antall butikker er 285 stk. Total omsetning i 2023 var ca. kr. 3,6 milliarder. Hovedkontoret er på Sandnes og vi kan tilby en meget spennende og utfordrende jobb i en av de mest spennende handelskjedene i Skandinavia.