Stillingsbeskrivelse

I rollen som dørselger hos Homewatch blir du en kritisk brikke i vårt oppdrag om å sikre en brannsikker fremtid for husholdninger over hele landet. Denne stillingen er ikke bare en jobb; det er en springbrett til personlig og profesjonell utvikling. Med ansvar for å spre viktigheten av våre livreddende brannvernsystemer, vil du daglig påvirke og beskytte livet til individene du møter. Denne rollen gir deg en unik mulighet til å utvikle dine salgs- og kommunikasjonsevner, samt bygge et bredt nettverk av kontakter over hele Norge gjennom våre regelmessige salgsturer som strekker seg fra nord til sør.

Mens du vokser i din rolle, vil du bli møtt med utfordringer som modner deg profesjonelt og gir deg verdifulle erfaringer som kan anvendes i mange aspekter av livet og videre karriereveier. Vi tror på å investere i våre ansattes utvikling, og tilbyr derfor kontinuerlig opplæring og personlig veiledning for å sikre at du ikke bare når dine salgsmål, men også dine karrieremål.

  • Arbeidsgiver: Homewatch
  • Stillingstittel: Feltselger
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Fredrikstad

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

Med lang fartstid i sikkerhetsbransjen, har flere parter nå gått sammen for å skape en spesialist på brannsikkerhet. Vår jobb er å forbedre en deprimerende, norsk brannstatistikk. Årevis med kundekontakt og behandling, har gitt oss en dyp forståelse av hva markedet trenger og ønsker. Folket har talt- “Tilkobling på brann er en reell trygghet!” Derfor skal HomeWatch være modige nok til å ligge i forkant når vi leverer og skaper løsninger som redder liv.