Vil du være med å digitalisere Innlandet?

Bli med på reisen hos Indigo IKT IKS, der du vil være den ledende kraften i et dynamisk selskap som spiller en avgjørende rolle for utallige kommuner i Innlandet!

Bli en del av vårt voksende team og vær med på å forme fremtiden for digitaliseringen i regionen!

 

Stillingsbeskrivelse

Som Daglig leder ved Indigo IKT IKS, er hovedansvaret å videreføre og realisere den påbegynte endringsprosessen i organisasjonen. Dette innebærer å identifisere og implementere strategier som fremmer kontinuerlig forbedring og innovasjon.

Med ledelses- og personalansvar for 48 engasjerte medarbeidere, er det viktig å utføre en rekke personaladministrative oppgaver, inkludert rekruttering, opplæring, vurdering og utvikling av ansatte. Skape et positivt og inkluderende arbeidsmiljø er avgjørende for å fremme motivasjon og engasjement blant teamet. Forventningsstyring overfor selskapets ledelse, styret og representantskap er en nøkkeloppgave.

En sentral del av rollen er å jobbe langsiktig med å påvirke utviklingen og digitaliseringen av kommunal sektor. Dette innebærer å være oppdatert på teknologiske trender og løsninger, samt å samarbeide med ulike aktører for å drive innovasjon i offentlig sektor.

 • Arbeidsgiver: Indigo IKT IKS
 • Stillingstittel: Daglig leder
 • Frist: 20.02.2024
 • Ansettelsesform: Fast
 • Sted: Ottestad
 • Hos oss får du

 • Stort ansvarsområde

  Du vil få utfordrende arbeidsoppgaver i en utviklingsorientert og samfunnsviktig sektor og store muligheter til å påvirke egen arbeidshverdag

 • Gode betingelser

  Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og svært gode pensjonsordninger i Kommunal landspensjonskasse (KLP)

 • Et godt arbeidsmiljø

  Hos oss blir du del av et positivt og engasjerende arbeidsmiljø der du vil få utfordrende og varierte oppgaver

Om arbeidsgiveren

Indigo IKT IKS er et IT-selskap eid av 7 kommuner i Hamar-og Kongsvingerregionen; Hamar, Stange, Løten, Kongsvinger, Sør-Odal, Nord-Odal og Grue. Indigo IKT IKS har som hovedoppgave å være eierkommunenes felles IKT-faglige instans og skal ivareta eiernes oppgaver knyttet til anskaffelser, utvikling og forvaltning av IKT-løsninger samt drift og service av disse. I tillegg skal Indigo IKT være en god strategisk utviklingspartner for å understøtte eierkommunenes ambisjoner og målsettinger innen digitalisering og digital transformasjon.