Prosjektleder og på utkikk etter spennende muligheter?

Infranord, en ledende Nordisk jernbaneentreprenør, skaper fremtidens spor og bidrar til bærekraftig infrastruktur gjennom innovative totalløsninger og høy kvalitet, og er nå på utkikk etter en erfaren prosjektleder for Oslo-kontoret.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Infranord Norge AS søker en erfaren prosjektleder til spennende infrastrukturprosjekter for vårt Oslo-kontor. Du vil ha ansvar for planlegging, organisering og koordinering av prosjekter fra start til slutt.

Vi tilbyr en sentral rolle i et fremtidsrettet selskap, der vi bryr oss om våre ansattes personlige og faglige utvikling. Hos oss vil du bidra til en mer bærekraftig samfunnsutvikling gjennom prosjektledelse av interessante og viktige infrastrukturprosjekter. Det står helt sentralt at du har hatt en sentral rolle i gjennomføring av prosjekter fra anleggsektoren, i tillegg til relevant utdanning/fagbrev.

 • Arbeidsgiver: Infranord Norge AS
 • Stillingstittel: Assisterende prosjektleder
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Trygghet og forutsigbarhet

  Vi legger stor vekt på trygghet og forutsigbarhet, og som prosjektleder hos oss kan du forvente en stabil arbeidssituasjon med gode arbeidsvilkår og langvarige karrieremuligheter

 • Gode lønnsbetingelser

  Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser som anerkjenner din kompetanse og erfaring, og legger vekt på å belønne hardt arbeid og dedikasjon.

 • Jobbe med moderne utstyr og teknologi

  Som prosjektleder hos oss får du muligheten til å jobbe med topp moderne utstyr og teknologi, som sikrer leveransen og bistår deg i arbeidshverdagen.

Om arbeidsgiveren

Infranord er en ledende Nordisk jernbaneentreprenør med ca. 1900 ansatte og en omsetning på over 4 mrd. kroner. Vi bygger fremtidens spor med søkelys på kundenytte, sikkerhet og bærekraft. Infranord Norge AS er datterselskap til Infranord AB og har ca. 100 ansatte, omsetning på ca. 600 mnok og god lønnsomhet. Infranord Norge har spennende oppdrag innen nybygging og oppgradering av norsk jernbane. Vi bygger spor og kontaktledning, signalanlegg og kraftforsyning. Vi gjennomfører store prosjekter i samarbeid med vår ressursbase i Infranord i Sverige og andre viktige samarbeidspartnere. Vår organisasjon i Norge består av ansatte innen prosjektledelse og arbeidsutførelse og vi har ambisjoner om videre sikker og lønnsom vekst