Er du vår neste prosjektplanlegger?

Infranord er på utkikk etter en fremoverlent prosjektplanlegger som kan ta del i veksten i det norske markedet for Oslo-kontoret. Meld din interesse i dag om du er klar for nye utfordringer!

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Som prosjektplanlegger på Oslo-kontoret i Infranord Norge vil du få muligheten til å være med å planlegge og følge opp ulike faser av prosjektet, fra oppstart til ferdigstillelse og avslutning.

Vi legger til rette for bærekraftig samfunnsutvikling samt for personlig og faglig utvikling. Vårt fokus er god forretningspraksis, sikkerhet og felleskap, og en kultur basert på våre verdier: sammen, respektfullt og profesjonelt. Vi ønsker å høre fra en fremoverlent lagspiller med planleggingskompetanse fra anleggsektoren. Det står helt sentralt at du har relevant utdannelse og noe erfaring fra oppbygging, implementering og vedlikehold av plansystemer.  

Vi tilbyr en rolle hos en bransjeledende aktør, der kombinasjonen av lang erfaring og ny kunnskap skaper muligheter for utvikling – både for deg, Infranord og samfunnet.

 • Arbeidsgiver: Infranord Norge
 • Stillingstittel: Prosjektplanlegger
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Jobbe med bærekraft

  Vi legger til rette for bærekraftig samfunnsutvikling samt for personlig og faglig utvikling. Vårt fokus er god forretningspraksis, sikkerhet og felleskap, og en kultur basert på våre verdier: sammen, respektfullt og profesjonelt. Vi ønsker å høre fra en utadvent lagspiller med planleggingskompetanse fra anleggsektoren. Vi tilbyr en rolle hos en bransjeledende aktør, der kombinasjonen av lang erfaring og ny kunnskap skaper muligheter for utvikling – både for deg, Infranord og samfunnet.

 • Jobbe med moderne utstyr og teknologi

  Som prosjektplanlegger hos oss får du muligheten til å jobbe med topp moderne utstyr og teknologi, som sikrer leveransen og bistår deg i arbeidshverdagen.

 • Trygghet og forutsigbarhet

  Vi legger stor vekt på trygghet og forutsigbarhet, og som prosjektplanlegger hos oss kan du forvente en stabil arbeidssituasjon med gode arbeidsvilkår og langvarige karrieremuligheter

Om arbeidsgiveren

Infranord er en ledende Nordisk jernbaneentreprenør med ca. 1900 ansatte og en omsetning på over 4 mrd. kroner. Vi bygger fremtidens spor med søkelys på kundenytte, sikkerhet og bærekraft. Infranord Norge AS er datterselskap til Infranord AB og har ca. 100 ansatte, omsetning på ca. 600 mnok og god lønnsomhet. Infranord Norge har spennende oppdrag innen nybygging og oppgradering av norsk jernbane. Vi bygger spor og kontaktledning, signalanlegg og kraftforsyning. Vi gjennomfører store prosjekter i samarbeid med vår ressursbase i Infranord i Sverige og andre viktige samarbeidspartnere. Vår organisasjon i Norge består av ansatte innen prosjektledelse og arbeidsutførelse og vi har ambisjoner om videre sikker og lønnsom vekst