Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Som en del av vårt team vil du få spennende utfordringer hver dag og muligheten til å utvikle deg både personlig og profesjonelt. Vi jobber tett med kundene våre for å styrke deres salgsstrategier, skape merkevaresynlighet og øke kundetilfredsheten.

Vi verdsetter ærlighet, integritet og å bygge varige relasjoner med våre kunder. Hos Instacall AS vil du ikke bare være en ansatt, men en viktig del av et inkluderende og støttende fellesskap.

Bli med oss på reisen mot suksess i dagens dynamiske marked! Søk nå for å ta det første steget mot en spennende karriere hos Instacall AS 🚀

  • Arbeidsgiver: Instacall AS
  • Stillingstittel: Salgskonsulent
  • Frist: Løpende
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

Velkommen til Instacall – ditt go-to sted for skreddersydde løsninger innen salg og kommunikasjon! Vi er lidenskapelig opptatt av å hjelpe bedrifter med å lykkes ved å tilby toppkvalitetstjenester og ekspertise som virkelig teller. Vårt erfarne team er klare til å gå i bresjen for å styrke din bedrifts salgsstrategier, gjøre kundene dine lykkelige og øke synligheten til merkevaren din. Hos Instacall er integritet og etikk kjernen i alt vi gjør. Vi brenner for å bygge solide og tillitsfulle forhold med våre kunder. Så hvis du ønsker en pålitelig partner som virkelig forstår de utfordringene og mulighetene som dagens dynamiske marked har å by på, så er Instacall  her for deg! Bli med oss på reisen mot suksess – velkommen til Instacall !