Nyutdannet og gira på en kickstart på karrieren?

Vi i Trainee Trøndelag er ute etter deg som vil være med på å skape fremtidens løsninger. Skal vi få til dette, trenger vi deg som tør tenke nytt, er lærevillig og sulten på spennende oppgaver.

Stillingsbeskrivelse

Trainee Trøndelag rekrutterer hvert år rundt 40 traineer til stillinger i flere ulike bransjer og næringer. Gjennom vårt nettverk har vi muligheter for å finne bedrifter som er ute etter nettopp din kompetanse innen tekniske- og ingeniørfag, økonomi eller markedsføring, samfunnsvitenskapelige eller juridiske kompetanse eller helsefag , samtidig som vi hjelper bedriftene med å forstå hvorfor nettopp denne kompetansen er verdifull. Kanskje er du til og med drømmekandidaten?

Trainee Trøndelag er en traineeordning som dekker et stort geografisk område; fra Namdalen i Nord til Røros og Nord-Østerdalen i sør. Vi har arbeidsmuligheter i innlandet og langs hele trøndelagskysten. Vi er med på å skape karrieremuligheter og et felles nettverk for nyutdannede i hele regionen.

Bli trainee – og få din første relevante arbeidserfaring!

 • Arbeidsgiver: Trainee Trøndelag
 • Stillingstittel: Trainee
 • Frist: 01.02.2024
 • Trainee: Fast
 • Hos oss får du

 • Variasjon og karrieremuligheter

  Via Intro Trainee får du muligheten til å jobbe i én eller to bedrifter i inntil to år 

 • Stort nettverk

  Et faglig og sosialt nettverk med de andre traineene i ordningen 

 • Konkurransedyktig lønn

  Konkurransedyktig lønn etter ordinære arbeidsbetingelser 

Om arbeidsgiveren

Trainee Trøndelag rekrutterer hvert år rundt 40 traineer til stillinger i flere ulike bransjer og næringer. Gjennom vårt nettverk har vi muligheter for å finne bedrifter som er ute etter nettopp din kompetanse innen tekniske- og ingeniørfag, økonomi eller markedsføring, samfunnsvitenskapelige eller juridiske kompetanse eller helsefag, samtidig som vi hjelper bedriftene med å forstå hvorfor nettopp denne kompetansen er verdifull. Kanskje er du til og med drømmekandidaten? Trainee Trøndelag er en traineeordning som dekker et stort geografisk område; fra Namdalen i Nord til Røros og Nord-Østerdalen i sør. Vi har arbeidsmuligheter i innlandet og langs hele trøndelagskysten. Vi er med på å skape karrieremuligheter og et felles nettverk for nyutdannede i hele regionen.