Stillingsbeskrivelse

Som Regnskapsfører hos JCDecaux vil du være en del av vår økonomiavdeling og støtte selskapets regnskapssjef.

Du vil få muligheten til å bidra til selskapets finansielle suksess gjennom varierte oppgaver innen regnskap. Vi søker deg som trives med å håndtere oppgaver som bilagsføring, fakturering og avstemming.

Dette er en god mulighet for deg som ønsker å være en del av verdens største utendørsreklameselskap og bidra til vår planlagte vekst i 2024.

Bli med på å forme fremtiden for utendørsreklame sammen med oss!

  • Arbeidsgiver: JCDecaux
  • Stillingstittel: Regnskapsfører
  • Frist: Snarest
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Nydalen, Oslo

Her er noe du kan forvente hos oss

Om arbeidsgiveren

I over 50 år har JCDecaux spilt en viktig rolle ved å forme bybildet i en rekke land verden over. I dag er selskapet verdens største utendørsreklameselskap, med over 1 million reklameflater i mer enn 80 land på 5 kontinenter. JCDecaux er den mest innovative og innflytelsesrike aktøren, også når det kommer til digitalisering av utendørsreklamekanalen. JCDecaux Norge ble etablert i 1998 og teller i dag 80 ansatte. Selskapet opererer en rekke store reklameavtaler, blant annet med Bane NOR, Citycon, Steen&Strøm, Scala, Norwegian Property (Aker Brygge), samt en rekke norske byer. I 2024 vil selskapet vokse kraftig, blant annet som et resultat av den nye Sporveien-avtalen som ble inngått sommeren 2023.