Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Vi søker deg som har lyst til å gå fra dør til dør og stå på stand for Kreftforeningen. Din jobb blir å spørre om de ulike menneskene du besøker vil bli medlem eller giver til Kreftforeningen.

I denne jobben vil du møte mennesker i ulike situasjoner, hvor flere har et nært forhold til kreft. I Norge er det over 316 000 personer som har kreft, eller har hatt kreft. Mange har opplevd å være pårørende til kreft. Du kan med andre ord være med på å utrette en meningsfull forskjell ved å verve medlemmer og givere til Kreftforeningen.

Arbeidstiden er hovedsakelig ettermiddager fra 16:00 til 21:00, mandag til torsdag. Vi ønsker at du kan ta minimum 2 ettermiddagsvakter i uken. Det er mulighet for helgearbeid på dagtid i perioder.

Plasseringen er i Stavanger-området. En perfekt mulighet for deg som ønsker en meningsfull deltidsjobb! Kanskje har du lyst på litt jobb ved siden av studier, eller du har litt ekstra fritid som kunne ha blitt brukt på medlemsverving. Vi oppfordrer alle aldergrupper til å søke, men du må ha fylt 18 år for å drive med salgsarbeid hos oss. Kreftforeningens ansatte mottar ikke provisjon, og stillingen vil være fastlønnet basert på timelønn.

Vis din interesse, så tar vi kontakt!

 • Arbeidsgiver: Kreftforeningen Stavanger
 • Stillingstittel: Feltverver
 • Frist: Løpende
 • Ansettelsesform: Deltid
 • Sted: Stavanger
 • Hos oss får du

 • Karrieremuligheter

  God opplæring og arbeidserfaring innen salg, kommunikasjon og organisasjonsarbeid

 • Godt arbeidsmiljø

  En arbeidsplass hvor vi legger stor vekt på at du kan være deg selv. Vi er sertifisert som et «Great Place to Work», og jobber hele tiden med å ha et godt arbeidsmiljø.

Om arbeidsgiveren

Kreftforeningen er en av de største bruker- og interesseorganisasjonene i Norge. Vi jobber for at færre skal få kreft, at flere skal overleve kreft og for bedre livskvalitet for pasienter og pårørende. Vi jobber for at færre skal få kreft, at flere skal overleve kreft og for bedre livskvalitet for pasienter og pårørende. «Et liv uten kreft» er visjonen vi strekker oss mot.