Vil du jobbe med å sikre sømløse og effektivte tjenester?

Innovativ løsningsarkitekt søkes til Altibox og Ice.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Som løsningsarkitekt innen OSS-domenet (Operation Support Systems) vil du få muligheten til å jobbe med integrasjoner og prosesser som er avgjørende for å sikre at våre tjenester leveres sømløst og effektivt. Hver dag benytter mer enn 800.000 boliger og bedrifter våre tjenester, levert gjennom et sterkt partnerskap med lokale fiberleverandører i Norge og Danmark. Vi har også mer enn 800.000 fornøyde mobilkunder over hele landet.

Du vil få stor frihet i arbeidshverdagen, og gode muligheter for personlig utvikling med arbeid på tvers av team og avdelinger. Du vil bli involvert i flere spennende prosjekter, og vil bidra som Tech lead/arkitekt i initiativ og prosjekter. Du vil fungere som en veiviser i effektiv bruk av teknologier og verktøy, optimalisering av utviklingsteam og legge strategier for videreutvikling av løsninger.

Stillingen kan tilpasses om du er en hands-on/teknisk eller en mer overordnet arkitekt, så lenge du har forståelse for og erfaring med å identifisere og implementere effektive løsninger for ulike forretningsbehov. Høres dette ut som noe for deg? Da vil vi høre fra deg.

 • Arbeidsgiver: LYSE TELE AS
 • Stillingstittel: Løsningsarkitekt OSS
 • Frist: Snarest
 • Ansettelsesform: Fast
 • Sted: Oslo eller Stavanger
 • Hos oss får du

 • God kultur

  Vi er glad i teknologi, men enda mer i folk og de gode opplevelsene, så hos oss setter vi folk over fag. Vi vet at det er kultur som driver forretning.

 • Gode velferdstiltak

  Vi har en rekke fordeler som firmahytter både på fjellet og ved sjøen, bedriftsidrettslag og subsidiert trening, sosiale sammenkomster, ekstra fridager og andre gode velferdstiltak.

 • Karriereutvikling og attraktive betingelser

  Vi har et stort fokus på kompetanseheving og gode utviklingsmuligheter, i tillegg til en svært gunstig innskuddspensjon- og forsikringspakke.

Om arbeidsgiveren

Lyse er en 100 år gammel start up som jobber hver dag for å gjøre samfunnet bedre, ved å legge til rette så folk og virksomheter kan benytte seg av helt nye muligheter innenfor Energi- og Telekom, over alt, og gjerne på måter ikke engang vi kan forutsi. Lyse Tele AS er et sentralt selskap i Lysekonsernet hvor vi har samlet merkevarene Altibox, ice og Nicemobil.