Vil du sikre effektive leveranser og kundetilfredshet?

På vegne av Altibox søker Lyse Tele en dyktig og engasjert System Arkitektur ingeniør til vårt team for å rådgi våre partnere til riktige tekniske løsninger.

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

I denne rollen er avgjørende for å sikre effektive og forutsigbare leveranser, redusere opex/capex, og øke kundetilfredsheten for våre partnere. Du vil bidra til opprettholdelsen av vår Cisco Gold-sertifisering og sikre fremtidige besparelser gjennom teknisk rådgivning ved innkjøp av nettverksutstyr.

Som System Arkitektur ingeniør vil du gi teknisk veiledning i forbindelse med prosjektering og videresalg av utstyr og tjenester til partnere og behovshavere i Altibox og Lyse Tele.  Du vil samarbeide tett med Key Account Manager for å identifisere og kartlegge partnernes tekniske behov og krav til kjøp av utstyr og tjenester. I tillegg vil du koordinere med SCM-teamet for å utarbeide løsningsforslag, støtte salgsprosesser og følge opp leveranser. En viktig del av rollen innebærer å opprettholde en sterk teknisk bevissthet og kompetanse innen relevante teknologier, løsninger og produkter fra leverandører. Du vil også utarbeide informasjon og presentasjoner til partnere for å dele og utvikle teknisk kompetanse.

Vi håper vi vekket nysgjerrigheten din, og at du vil være med å skape fremtidens telekomopplevelser. Vi gleder oss til å lese søknaden din!

 • Arbeidsgiver: LYSE TELE AS
 • Stillingstittel: System Arkitektur ingeniør
 • Frist: 16.06.2024
 • Ansettelsesform: Fast
 • Sted: Stavanger
 • Hos oss får du

 • God kultur

  Vi er glad i teknologi, men enda mer i folk og de gode opplevelsene, så hos oss setter vi folk over fag. Vi vet at det er kultur som driver forretning.

 • Gode velferdstiltak

  Vi har en rekke fordeler som firmahytter både på fjellet og ved sjøen, bedriftsidrettslag og subsidiert trening, sosiale sammenkomster, ekstra fridager og andre gode velferdstiltak.

 • Karriereutvikling og attraktive betingelser

  Vi har et stort fokus på kompetanseheving og gode utviklingsmuligheter, i tillegg til en svært gunstig innskuddspensjon- og forsikringspakke.

Om arbeidsgiveren

Lyse er en 100 år gammel start up som jobber hver dag for å gjøre samfunnet bedre, ved å legge til rette så folk og virksomheter kan benytte seg av helt nye muligheter innenfor Energi- og Telekom, over alt, og gjerne på måter ikke engang vi kan forutsi. Lyse Tele AS er et sentralt selskap i Lysekonsernet hvor vi har samlet merkevarene Altibox, ice og Nicemobil.