Vil du være med å videreutvikle vår næringsportefølje?

Mestergruppen Eiendom søker en Eiendomssjef Næring som vil ha ansvar for utleie og kommersiell utvikling av Mestergruppens næringseiendomsportefølje. I tillegg vil du få ansvaret for å forvalte alle våre husleieforhold i konsernet, både i Norge og Sverige.

Stillingsbeskrivelse

Mestergruppens nye Eiendomssjef Næring er kommersiell og en dyktig relasjonsbygger. Du har noen års erfaring innen utvikling av næringseiendom, gjerne innen handel-, logistikk- eller industribygg.

Som næringseiendomsforvalter hos Mestergruppen Eiendom har du ansvaret for utleie, forvaltning og strategisk utvikling av porteføljen av næringslokaler i Norge. Du håndterer husleieforholdene i Norge og Sverige, etablerer relasjoner internt og eksternt, identifiserer og gjennomfører tomtekjøp, samt sikrer og øker eiendomsverdien. Du har en sentral rolle i oppfølgingen av økonomi, teknikk og kommersielle aspekter ved eiendommene. Sammen med kollegaer jobber du for å utvikle fremtidsrettede bygg og holde selskapet oppdatert på markedstrender.

 • Arbeidsgiver: Mestergruppen Eiendom
 • Stillingstittel: Eiendomssjef Næring
 • Frist: 13.03.2024
 • Ansettelsesform: Fast
 • Sted: Oslo
 • Hos oss får du

 • Gode betingelser og karrieremuligheter

  Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, samt gode muligheter for videreutvikling og kompetanseheving

 • Et inkluderende arbeidsmiljø

  Bli en del av vårt sterke kollegiale fellesskap, hvor teamwork og samarbeid står i fokus, og hvor din ekspertise blir verdsatt

Om arbeidsgiveren

Mestergruppen Eiendom fokuserer på utvikling av store og mellomstore boligprosjekter i og omkring de store byene i Norge. Vi besitter en fin tomtereserve for utvikling av boligfelt i fremtiden. Våre boliger består av familieboliger som rekkehus og flermannsboliger, samt lave leilighetsbygg på tre til fire etasjer med leiligheter i størrelser fra 1- til 5-roms. Dette gir Mestergruppen Eiendom en bred og spennende portefølje med mange muligheter og et sterkt fokus på gode bomiljøer.