Stillingsbeskrivelse

Sikkerhetsseksjonen i NAV søker nå etter en seniorrådgiver innen fagområdet risikostyring. Vi ser etter deg som trives med å utvikle rammeverk for risikovurderinger og fasilitere gjennomføringen av strategiske og taktiske risikovurderinger. Om du samtidig er en erfaren sikkerhetsfaglig rådgiver er du kanskje den vi leter etter!

Som seniorrådgiver sikkerhetsrisiko vil noen av de viktigste oppgavene dine være å støtte forretningssiden med å gjennomføre strategiske og taktiske sikkerhetsrisikovurderinger.  Du inngår i i et strategisk kompetansemiljø som er faglig sparringspartner for ulike ledelses- og fagfunksjoner. Du vil samarbeide tett med både virksomhetsledelse, produktutvikling og IT-støttefunksjoner.

Høres dette spennende ut? Meld interesse i dag for å få vite mer!

  • Arbeidsgiver: NAV
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver sikkerhetsrisiko
  • Frist: 09.06.24
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Om arbeidsgiveren

NAV består av den statlige Arbeids- og velferdsetaten og de delene av kommunenes sosialtjenester som inngår i de felles lokale kontorene. NAV har ca. 22000 medarbeidere, herav ca. 15 500 i Arbeids- og velferdsetaten og ca. 6 500 i kommunene. Lederen for NAV har tittelen arbeids- og velferdsdirektør.