Er du NNDs nye avdelingsleder?

NND søker deg som vil være med på samfunnsoppdraget og bidra til en sikker avvikling av nukleære anlegg!

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Vi søker avdelingsleder til den nyopprettete avdelingen konstruksjon. Avdeling konstruksjon er ansvarlig for etatens konstruksjon/design av nye anlegg, endring av eksisterende anlegg, samt krav til drift- og vedlikehold.

Avdelingen er plassert under teknisk sektor, som har ansvar for utvikling og utredning av nødvendig infrastruktur for å sikre en trygg avvikling av de norske atomanleggene, samt sikre den endelige deponering av det radioaktive avfallet i Norge. Stillingen rapporterer til sektordirektør og inngår i sektorens ledergruppe.

Norsk nukleær dekommisjonering (NND) er en statlig etat, etablert i 2018 og underlagt Nærings- og fiskeridepartementet. NND står overfor en spennende fase og er en organisasjon i utvikling og vekst, med en fremtidig virksomhetsoverføring av Institutt for energiteknikk (IFE) sin nukleære organisasjon til NND.
Som ansatt i NND, vil du være en naturlig del av et større kompetansemiljø hos NND og IFE.

Vi søker deg som har gode evner til å skape et positivt miljø for de rundt deg, drives av godt samarbeid, og trives i en hverdag med høyt tempo i spennende prosjekter. Som avdelingsleder skal du ha overordnet styring og oppfølging av avdelingens prosjekter og prosesser knyttet til konstruksjon og anleggsendringer inkludert tekniske installasjoner. Du vil ha fagansvaret for avdelingens prosesser og oppgaver, samt ivareta ledelse- og personalansvaret for avdelingen.

 • Arbeidsgiver: NORSK NUKLEÆR DEKOMMISJONERING
 • Stillingstittel: Avdelingsleder konstruksjon
 • Frist: 27.02.2024
 • Ansettelsesform: Fast
 • Sted: Halden
 • Hos oss får du

 • Et spennende og kunnskapsrikt miljø

  I NND får du arbeide i et spennende, kunnskapsrikt og sosialt fagmiljø

 • Fleksibel arbeidstid

  I et moderne selskap kan man forvente fleksibilitet og frihet under ansvar, i tillegg til dyktige kollegaer som hjelper hverandre

 • Et viktig samfunnsoppdrag

  I NND får du muligheten til å jobbe med et viktig og krevende samfunnsoppdrag

Generell informasjon

Om arbeidsgiveren

Norsk nukleær dekommisjonering (NND) er en statlig etat, etablert i 2018 og underlagt Nærings- og fiskeridepartementet NND har en av vår tids mest komplekse samfunnsoppgaver. I 2019 ble den siste norske atomreaktoren stengt, og vår oppgave er å avvikle de norske atomanleggene og håndtere alt menneskeskapt radioaktivt avfall på en sikker måte. I tillegg er NND en fagetat på det nukleære området som gir uavhengige råd til regjeringen. Gjennom å utføre jobben i henhold til internasjonal «best practice» og ivareta høye krav til helse, miljø og sikkerhet, er vårt mål å fullføre oppgavene på en måte som sikrer tillit i samfunnet og befolkningen.