Stillingsbeskrivelse

I rollen som fagansvarlig sikkerhet i anskaffelser og prosjekter vil du ha en sentral faglig rapporteringslinje med våre prosjektledere. Sammen med fagansvarlig sikkerhetsgraderte anskaffelser og fagansvarlig prosjektsikkerhet vil du være med å utgjøre et team, som i samarbeid skal sikre at forebyggende sikkerhet blir ivaretatt i forbindelse med prosjekter og anskaffelser.

Vi ser etter deg som har erfaring med sikkerhetsgraderte anskaffelser og/eller arbeid med forebyggende sikkerhet i prosjekter. Denne nyopprettede stillingen gir deg en unik sjanse til å forme din egen arbeidshverdag og bidra i veien mot en bærekraftig nukleær avvikling.

Høres dette spennende ut? Meld interesse i dag for å få vite mer!

  • Arbeidsgiver: NND - Fagansvarlig håndtering av radioaktivt avfall
  • Stillingstittel: Senior prosjektledere/programledere
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Halden
  • Søk via Webcruiter

Om arbeidsgiveren

Norsk nukleær dekommisjonering (NND) er en statlig etat, etablert i 2018 og underlagt Nærings- og fiskeridepartementet NND har en av vår tids mest komplekse samfunnsoppgaver. I 2019 ble den siste norske atomreaktoren stengt, og vår oppgave er å avvikle de norske atomanleggene og håndtere alt menneskeskapt radioaktivt avfall på en sikker måte. I tillegg er NND en fagetat på det nukleære området som gir uavhengige råd til regjeringen.