Ønsker du å bidra til sikkerhet i prosjekter innen nukleær dekommisjonering?

Nå ser NND etter deg som vil være med å styrke den digitale sikkerheten i et stort og samfunnsviktig oppdrag.

Stillingsbeskrivelse

Ønsker du å bidra til sikkerhet i prosjekter innen nukleær dekommisjonering? Norsk nukleær dekommisjonering (NND) søker nå en engasjert og dyktig medarbeider med erfaring innen sikkerhet i prosjekter. Dette er din mulighet til å bli en sentral del av et dedikert team som har ansvaret for å sikre trygg gjennomføring av NNDs samfunnsoppdrag.

Stillingen rapporterer til avdelingsleder for forebyggende sikkerhet, og i prosjektsammenheng vil du ha en viktig faglig rapporteringslinje med de enkelte prosjektlederne. Denne nyopprettede stillingen gir deg en unik sjanse til å forme din egen arbeidshverdag og bidra i veien mot en bærekraftig nukleær avvikling.

Norsk nukleær dekommisjonering (NND) skal rydde opp etter norsk atomvirksomhet på en sikker og kostnadseffektiv måte. Dette er et komplekst og svært viktig samfunnsoppdrag som bidrar til en renere planet og et sikrere samfunn. NND er en statlig etat, etablert i 2018 og underlagt Nærings- og fiskeridepartementet. Som ansatt i NND, vil du være en naturlig del av et større kompetansemiljø hos NND og Institutt for energiteknikk (IFE). NND står ovenfor en spennende fase og er en organisasjon i utvikling og vekst. Høres dette spennende ut? Se mer om hva vi kan tilby!

 • Arbeidsgiver: NORSK NUKLEÆR DEKOMMISJONERING - Prosjektsikkerhet
 • Stillingstittel: Rådgiver/seniorrådgiver prosjektsikkerhet
 • Frist: 08.01.2024
 • Ansettelsesform: Fast
 • Hos oss får du

 • Et spennende og kunnskapsrikt miljø

  I NND får du arbeide i et spennende, kunnskapsrikt og sosialt fagmiljø

 • Fleksibel arbeidstid

  I et moderne selskap kan man forvente fleksibilitet og frihet under ansvar, i tillegg til dyktige kollegaer som hjelper hverandre

 • Et viktig samfunnsoppdrag

  I NND får du muligheten til å jobbe med et viktig og krevende samfunnsoppdrag

Om arbeidsgiveren

Avdeling for forebyggende sikkerhet har ansvar for at NND ivaretar personellsikkerheten, den fysiske sikkerheten og den digitale sikkerheten på en tilfredsstillende måte. Avdelingen har videre ansvar for å etablere og følge opp et internt sikkerhetsstyringssystem, herunder utvikle relevante prosesser og prosedyrer. Avdelingen skal sørge for at aktuelle lover, forskrifter, regelverk og bestemmelser blir etterfulgt. I tillegg skal avdelingen utarbeide og vedlikeholde planer, prosesser og prosedyrer for beredskap og krisehåndtering. Stillingen rapporterer til avdelingsleder forebyggende sikkerhet.