Er du vår nye seniorrådgiver innen strategi og utvikling?

Vil du være med å bygge en sektor som skal jobbe med strategi og forbedring på tvers av organisasjonen?

Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

Vi ser nå etter en seniorrådgiver strategi og utvikling som også hever blikket fra detaljene, tenker helhet og er god på relasjoner. Du vil være med å drive og fasilitere strategi- og utviklingsarbeid for hele virksomheten.

I dag er vi et lite team, og i en sektor som er under oppbygging. Du vil bistå i utvikling av oppgaver, rutiner og arbeidsverktøy både for sektoren og egen funksjon, og vil være med å forme din egen stilling og fagområde. Du synes det er morsomt å jobbe i prosess og tilegne deg ny kunnskap.

Du vil være en sentral bidragsyter og vil delta aktivt i utviklingen og forvaltningen av prosess- og metodeverk innenfor sektorens ansvarsområde i ledelsessystemet. Du vil samarbeide på tvers av hele organisasjonen. Dette vil kreve at du har evne til å opparbeide deg en grundig forståelse av organisasjonens oppgaver og leveranser.

Rollen krever at du er strukturert og analytisk, har gode kommunikasjonsevner og trives i en hverdag med høyt endringstempo.

 • Arbeidsgiver: NND Seniorrådgiver
 • Stillingstittel: Seniorrådgiver strategi og utvikling
 • Frist: 17.03.2024
 • Ansettelsesform: Fast
 • Sted: HALDEN
 • Hos oss får du

 • Delta i et viktig samfunnsoppdrag

  Bli en del av en spennende virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag og en pågående organisasjonsmessig utvikling

 • En utfordrende og engasjerende arbeidsplass

  En utfordrende og engasjerende arbeidsplass for deg som vil være en strategisk samarbeidspartner og drive utviklingsarbeid for at virksomheten skal nå sine mål

Om arbeidsgiveren

Norsk nukleær dekommisjonering (NND) er en statlig etat, etablert i 2018 og underlagt Nærings- og fiskeridepartementet NND har en av vår tids mest komplekse samfunnsoppgaver. I 2019 ble den siste norske atomreaktoren stengt, og vår oppgave er å avvikle de norske atomanleggene og håndtere alt menneskeskapt radioaktivt avfall på en sikker måte. I tillegg er NND en fagetat på det nukleære området som gir uavhengige råd til regjeringen.