AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals Workshop

Øk ferdighetene dine og utforsk mulighetene innen skyteknologi. Møt dagens bransjekrav med en solid forståelse av Microsoft Azure. Meld interesse i dag og få 50% avslag på kursavgiften.

Video overlay bilde

Om kurset

Bli med på vår endags AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals Workshop for å få en helhetlig forståelse av Microsoft Azure. Dette kurset gir innsikt i Azure-tjenester, og lærer deg ferdighetene til å effektivt håndtere data, strømlinjeforme forretningsdrift og forberede deg for AZ-900 sertifiseringseksamen.

Ingen tidligere IT-erfaring er nødvendig, da kurset er designet for å være tilgjengelig for deltakere på alle ferdighetsnivåer. Benytt muligheten til å utvide din kunnskap innen skyteknologi. Registrer deg i dag for å starte din Azure-reise.

Ønsker du å utforske skytjenester og Microsoft Azure, fungerer dette kurset som et grunnleggende steg. Egnet for de som er nye på feltet, gir kurset viktig informasjon om skytjenester og deres applikasjoner gjennom Microsoft Azure.

Du vil tilegne deg ferdighetene som trengs for å bruke Microsoft Azure effektivt, med en læreplan som dekker en rekke emner og inkluderer praktiske øvelser.

 • Skole: Noroff Accelerate AZ
 • Kurs: AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals Workshop
 • Oppstart: 20.02.24 | 12.03.24
 • Varighet: 1-dagskurs
 • Sted: Online kurs
 • Hva du lærer

 • Skyteknologi og Microsoft Azure

  Introduksjon til skyteknologi og Microsoft Azure: Få en forståelse av skyteknologi, dens ulike fordeler og de forskjellige typene skytjenester. Modulen gir også en oversikt over de arkitektoniske komponentene i Azure.

 • Komputerings- og nettverkstjenester

  Utforsk komputerings- og nettverkstjenester i Microsoft Azure: Bli kjent med Azures utvalg av komputeringstjenester og deres kategorier. Modulen dekker også hvordan du navigerer i alternativene for virtuelle maskiner og konfigurerer virtuelle nettverksressurser.

 • Azure-identitet, tilgang og sikkerhet

  Forstå Azure Storage Solutions og Azure-identitet, tilgang og sikkerhet: Lær om Azures omfattende lagringstjenester og tilegne deg ferdigheter for effektiv databehandling. Modulen dekker også Azures identitet, tilgang og sikkerhetsfunksjoner for en større forståelse av skysikkerhet.

 • Azure Governance

  Implementering av Azure Governance og administrasjon av Azure-ressurser: Skaff deg kunnskapen som trengs for kostnadseffektiv administrasjon i Azure. Denne modulen utforsker styrings- og overholdelsesstrategier, introduserer ressursdistribusjonsverktøy og dekker overvåkingsverktøy for optimal ressursstyring og ytelse.

Generell informasjon

Om Noroff

Vi er Norges største fagskole og har flere bachelorstudier med en attraktiv kombinasjon av praktisk og teoretisk kompetanse. Til deg som er i jobb har vi også effektive bootcamps for faglig påfyll i digitale fag. Hos Noroff studerer fremtidens digitale fagfolk.