Faglig påfyll innen AI teknologi

Uansett om du er en teknologientusiast eller ny i feltet, gir dette kurset deg et godt fundament som du kan bygge videre på for å forstå og anvende AI-tjenester i Microsoft Azure. Meld din interesse i dag og få 50% avslag på kursprisen.

Video overlay bilde

Om kurset

Bli med på vår endags workshop: AI-900 Microsoft Azure AI Fundamentals, og få innsikt i Microsoft Azures AI-tjenester. Dette kurset gir deg grunnleggende forståelse av Azures AIs bruksområder og utstyrer deg med ferdigheter innen administrasjon av AI-løsninger og AI-implementering.

Kurset vil forberede deg til å ta AI-900 sertifiseringen.
Kurset er tilpasset deltakere på alle ferdighetsnivåer, uten krav til tidligere erfaring innen AI. Registrer deg i dag for å starte din Azure AI-reise og øke kunnskapen din om AI- teknologi.

 • Skole: Noroff Accelerate AI
 • Kurs: AI-900: Microsoft Azure Fundamentals
 • Oppstart: 01.03.2024
 • Hos oss får du

 • Introduksjon til AI og Microsoft Azure

  Forstå det grunnleggende innen AI, hvilke fordeler Azure AI tilbyr og de forskjellige typene AI-tjenester. Denne delen av workshopen gir også en oversikt over Azures AI-komponenter.

 • Utforskning av Azure AI Computational Services

  Lær om Azures utvalg av AI computational services. Modulen dekker også maskinlæringsmuligheter og forståelse av Azure Cognitive Services.

 • Azure AI-datatjenester og sikkerhet

  Skaff deg kunnskap om Azures AI- datatjenester og ferdigheter for effektiv administrasjon av AI-data. Modulen dekker også AI-sikkerhet og fokuserer på etiske hensyn vi må være klar over når vi jobber med AI.

 • Administrasjon av Azure AI-ressurser og reguleringer

  Lær kostnadseffektiv administrasjon i Azure AI. Denne modulen utforsker styringsstrategier, introduserer verktøy for ressursallokering, og dekker overvåkingsverktøy for optimal styring og ytelse av AI-ressurser.

Generell informasjon

Om skolen

Vi er Norges største fagskole og har flere bachelorstudier med en attraktiv kombinasjon av praktisk og teoretisk kompetanse. Til deg som er i jobb har vi også effektive bootcamps for faglig påfyll i digitale fag. Hos Noroff studerer fremtidens digitale fagfolk.