Vil du lære hvordan du kan administrere og analysere data effektivt med Microsoft Azure?

Om du er nysgjerrig på cloud data services og ønsker å lære hvordan du kan administrere og analysere data effektivt med Microsoft Azure. Meld din interesse i dag og få 50% avslag på kursprisen.

Video overlay bilde

Om kurset

Bli med på vår DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals-workshop, et endagskurs som vil styrke dine ferdigheter og tilpasse deg bransjens behov. Denne workshopen gir deg en grundig innføring i Azures datafunksjoner og ruster deg med de nødvendige ferdighetene du trenger for å effektivisere dataoperasjoner i Azure.

Dette er en 1- dags workshop som forbereder deg til DP-900-sertifiseringen. Kurset er designet for deltakere på alle ferdighetsnivåer, og ingen tidligere erfaring med datahåndtering er nødvendig.

 • Skole: Noroff Accelerate DP
 • Kurs: DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals
 • Oppstart: 30.01.2024
 • Hos oss får du

 • Introduksjon til kjernedatakonsepter og datamodellering

  Forståelse av kjernedata- og datamodelleringskonsepter, og legger grunnlaget for å forstå hvordan data er strukturert og brukt i ulike scenarier, med fokus på både relasjonelle og ikke-relasjonelle datamodeller.

 • Utforsking av relasjonelle og ikke-relasjonelle data i Azure

  Få innsikt i bruken av relasjonelle og ikke-relasjonelle datamodeller i Azure, inkludert deres anvendelse i ulike scenarioer, samt hvordan Azure-tjenester støtter disse modellene, spesielt med fokus på Azure SQL Database og Cosmos DB for effektiv dataadministrasjon.

 • Datainnsamling, prosessering, analyse og visualisering i Azure

  Utforsk datainnsamling, prosessering, analyse og visualisering, samt betydningen for datadrevet beslutningstaking. Introduser Azure-verktøy som Synapse Analytics og Power BI for å transformere rådata til praktisk innsikt.

 • Datafaglige roller, ansvar og Azure Service-oversikt

  Lær om vanlige ansvarsområder for datafaglige roller, og få oversikt over Azure-tjenester som brukes av datafagfolk. Få innsikt i ferdighetene som kreves for å administrere både relasjonelle og ikke-relasjonelle brukstilfeller med Azure-teknologier.

Generell informasjon

Om skolen

Vi er Norges største fagskole og har flere bachelorstudier med en attraktiv kombinasjon av praktisk og teoretisk kompetanse. Til deg som er i jobb har vi også effektive bootcamps for faglig påfyll i digitale fag. Hos Noroff studerer fremtidens digitale fagfolk.