Video overlay bilde

Stillingsbeskrivelse

I rollen som Business Controller vil du inngå i et team på tre, sammen med regnskapssjef og økonomisjef, som har ansvar for virksomhets- og økonomistyring og finans. Du vil rapportere til økonomisjef og jobbe tett med øvrig ledergruppe. Vi søker en kommersielt anlagt person som ser muligheter mer enn utfordringer, og som har høy integritet og interesse for å etterleve regulatoriske krav.

Stillingen er nyopprettet, noe som gir rom for å forme rollen. Du vil overta noen av økonomisjefens oppgaver samtidig som vi styrker oppfølgingen på andre områder. Vi ser etter en kandidat med etterfølgerpotensial for vår økonomisjef/CFO på sikt.

  • Arbeidsgiver: Norsk Hussopp Forsikring
  • Stillingstittel: Business Controller
  • Frist: Søknader behandles fortløpende
  • Ansettelsesform: Fast
  • Sted: Oslo

Hos oss får du

Om arbeidsgiveren

Norsk Hussopp Forsikring er det eneste forsikringsselskap i Norge som er spesialister på toppforsikring av bygninger. Herunder skader som utvikler seg over tid forårsaket fukt, råte, dyr og insekter. Vi forsikrer 1,2 millioner boliger over hele landet, og er markedsledende innenfor denne typen forsikring. Vi er et kundeeid selskap med lang historie, god lønnsomhet og en sterk finansiell posisjon. Våre forsikringer dekker skader som ikke inngår i standard bygningsforsikringer, men som tilbys som en del av utvidet bygningsforsikring eller som en egen tilleggsdekning. Vi har salgssamarbeid med de fleste forsikringsselskapene i Norge i tillegg til egen direktedistribusjon. Vi er i en transformasjonsprosess hvor vi de kommende årene skal modernisere og utvikle selskapet videre, samtidig som vi tar vare på det unike fagmiljøet og posisjonen vi har.